Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Somogydöröcske
Hol is laksz?
a mi kis falunkba is jártatok!
ok,köszi a választ
ez a legfőbb ok
Nálam volt belső, szerelővas, szerszám mondtam ne szórakozzunk vele, pillanatok alatt meg is voltunk!
na az cumi a szmötyivel
könyékig olyan lesz az ember tőle
Pár kép
Ezen nem pici volt lyuk! Belső csere volt.....
első gumiba megéri defektmentesítő szmötyit tenni már 2 defektet szereltem amin olyan pici lyuk volt mint egy biciklibe szokott lenni
a hátsóba tapasztalatom szerint nem éri meg. mert ami oda bejut az nagyobb defektust készít mint amit be tud tömíteni a lötty
Először nézd meg, hogy a karburátoron a benzincső csonkjába nem ment e szutyok. Mert akkor nem tud utánafolyni rendesen a benzin. Haver Sendájának ez volt a fő baja.
Esetleg túl nagy a főfúvókád? Akkor is ledadoghat nyélen.
Takarítsd ki teljesen a karburátort!
Fúvass át minden járatot, fúvókát!
az a hibája, hogy nem honda
Szevasztok! Tud valaki segíteni,van egy kis bibi egy Derbi senda 80-as géppel! A probléma,hogy eggyik pillanatról a másikra menet közben elkezdett dadogni a motor és gyenge lett! Pöccre indul,rövid gáz rántásokra jól reagál de ha hosszabban huzod akkor dadog és nem pörög ki rendesen! Gyertya kicserélve,karbi kipucolva,légszűrő szintén a helyzet pedig nem javul
Sziasztok. Rég jártam erre.
Mi a helyzet az XR-rel Colt? eladtad?
Én is ebben reménykedek.
Jól meg kell csinálni, és örökös mint a szegénység!
Legközelebb csak akkor veszek új XR-t ha ami most van már elporladt. Annyi pénzt verek most bele.
Szólj, aztán ha ráérek elmegyek veled!
Lenyomom az árát!
Sajnos nem vagyok valami nagy dumás, alkudni is kifejezetten bénán alkuszok:) De az jó hogy neked sikerült.
jo reggelt! a gyári kipu mennyit ér! xr 400 ról.
Köszi!
Volt ezzel is közelharc, de meggyőztem hogy nem ér annyit, és nem kell a tuningcső!
Köszi!
GRATULÁLOK!