már több hónapja írtam a hondának h kéne, basztak válaszolni, bementem 1 boltba adtak egy használt tekercset/kábelt/pipát 6000ért
sietni kellett 7végén akartam tekerni egyet
hidegen ugy ahogy, melegen nagyon szarul aztán melegen ha leállt volt h fél órát rugdostam, mikor elindult kis terhelésre azonnal megállt, pénteken vettem egy tekercset, pipát és FASZA lett, hidegen 2 rúgásra melegen azonnal indul
volt egz masik belsom amivel vettem....direkt enduros vastag a fala de voltak vele gondok es nem is sikerult rendesen megcsinalni mert meg lassan enged de egy motorozast kibir talan ugy hogy kell vennem ujat
5 liter körül eszik,dehogynem húztam neki most voltam megnézni van-e benne nyál van kb1-2dl úgyhogy nem 2-3 hanem 4litert vert be.Mert annyit töltöttem bele még jó,hogy kibírta hazáig azt hittem van még benne 1-1,5liter benya de nincs csak lestem
Sikerült már orvosolni a problémát?Pont amikor jó az idő akkor vannak ilyen gondok sajnos.
Nekem hál istennek sikerült jót motoroznom délelőtt 2-3liter nafta bánta Meg 2-szer majdnem eldobtam a gépet
mikor kimentem azutan vettem eszre kicsit puha a gumi de mondom en mar haza nem megyek....de hogy mikor szakadt ki nem tudom mert meg mikor leszakadt a kipufogo nem volt puha es azutan mar csak lassan jottem
Összesen 4 képet csináltam ma,amiből Janszi rak be majd ha akar....