Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megérkeztünk
Összesen 4 képet csináltam ma,amiből Janszi rak be majd ha akar....
joféle boltok vannak felétek
nekem tavaly tekercselték ujra aszem 12 ezer volt ...
persze ez mind használt holmi
már több hónapja írtam a hondának h kéne, basztak válaszolni, bementem 1 boltba adtak egy használt tekercset/kábelt/pipát 6000ért
sietni kellett 7végén akartam tekerni egyet
Coltékrol nincs hír? kimentek ma ..fura h még nem írtak be
már látom h nem tekercseltetted .. mennyi volt az uj..?
mennyiert tekercselték ujra?
hidegen ugy ahogy, melegen nagyon szarul aztán melegen ha leállt volt h fél órát rugdostam, mikor elindult kis terhelésre azonnal megállt, pénteken vettem egy tekercset, pipát és FASZA lett, hidegen 2 rúgásra melegen azonnal indul
volt egz masik belsom amivel vettem....direkt enduros vastag a fala de voltak vele gondok es nem is sikerult rendesen megcsinalni mert meg lassan enged de egy motorozast kibir talan ugy hogy kell vennem ujat
Én is ilyet szerettem volna de most már a DR is egyre jobban a szívemhez nőt.De még mindig Hondát szeretnék
Idáig nem is indult?
üdv
Sziasztok!
Honda xl -xr régihez van alu. lengővillám, és hátsó kerekem kompletten gumival egyben eladó!
xl600r
Milyen gép?
Janszi képek az új gépről?
disznó
Beraktam az uj gyújtótekercset/pipát és 1 rúgásra indul, megy mint a dusznó
Suzuki Dr600
milyen motor?
Amúgy nem voltam vele messze csk kb 10km-re 2-szer odavissza erdőn keresztül így viszont rendesen bekajált mondjuk nem sajnáltam
5 liter körül eszik,dehogynem húztam neki most voltam megnézni van-e benne nyál van kb1-2dl úgyhogy nem 2-3 hanem 4litert vert be.Mert annyit töltöttem bele még jó,hogy kibírta hazáig azt hittem van még benne 1-1,5liter benya de nincs csak lestem
2-3 liter? nem merted huzni neki?
Sikerült már orvosolni a problémát?Pont amikor jó az idő akkor vannak ilyen gondok sajnos.
Nekem hál istennek sikerült jót motoroznom délelőtt 2-3liter nafta bánta Meg 2-szer majdnem eldobtam a gépet
mikor kimentem azutan vettem eszre kicsit puha a gumi de mondom en mar haza nem megyek....de hogy mikor szakadt ki nem tudom mert meg mikor leszakadt a kipufogo nem volt puha es azutan mar csak lassan jottem