Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat nekem itthon le zsírozva tehát mehetünk de csak valami könnyű terepre mert nagyon új lesz nekem a moci
Sziasztok
Meg van az új mtorom holnap hozom haza
Hat azt igen jool eladtad
De vagy, tőled ez elvárt!
300.000 Ft
Mennyiért ment el?Ha nem vagyok indiszkrét
Sziasztok!
Eladtam az xl 600r-t!
Azért sajnálom, főleg most hogy itt a jóidő!
Keresek Xr 600r -t, csak papíros érdekel!
Szerintem a Péceli Mol kútnál,de majd holnap dől el minden.
Jönnél? Gyere el Janszival!
sziasztok! az xr650r-re lehet venni zárható tank sapkát? és milyen áron lehet? mert a gyári az nem zárható,azt jó lenne rá.mert sok hülye van azt nehogy valamit bele tegyen. köszi!
de hogy nem....hideg levego dusabb ha jool tudom....pl tesom Banditaja mikor turara mentek az alpokba fent a hegyen neha 3 hengeren ment durrogott stb.
Alul legyen a T betü melletti jelen és és minden szelep legyen zárt állapotba ha netán nyitva lenne a szívó szelep akkor forgasd át még egyszer a főtengelyt a T melletti jelre.
nemigen értem ugyanaz a karbi hidegben sem reagál másképp nekem ahogy feltettem jó volt csak a szivatóm volt véletlen ráhuzva azt tréfált meg...
Semmit...mas a levego...melegebb...majd talan megy vissza a 58-as fuvoka
Milyen szervizbe vagy hogy egy sima szelepallitast nem tudnak?
mit csináltál vele torpanni enyém sem torpan söt....huz mint a fene... már elsöre indul gázrakció kiváló
percdíjad?.)....
Vegyél egy 45-ös alapjárati fúvókát aztán ahhoz be kell állítani.
Nekem most ez a joo ido megjavitotta a gepet....joo lett a gazreakcio semmi torpanas daralas durrogas es mar nem kell kitudja hanyszor rarugni hogy induljon...3 het allas utan mar 5-re indult
hát de már le lett írva .... és képen is megnézheted ami linkelve lett.. milyen serviz
Hívj fel 06203498275
segitsen valaki légyszi sürgös mert szervizben vagyok
kösszi a válaszokat
és a szelephézagnál hol kell állnia ?jelenkel lennie mikor álitom ? vagy az hogy müködik?
kicsit volt csak kormos a gyertya ... nem ugy mint az irridiumosnál az tiszta korom volt ... kicsit sztem el lehet még venni az anyagbol neki akkor nem?
és ha a t betünél van az nagy baj?