Ne legyél papírkutya,nem fog esni! Persze ha szakad,akkor mi sem megyünk,de ne reménykedj!
Ne izgulj,lesz még rajtad kívül olyan aki óvatosabban fog menni,most megy először ebben az évben...
Léptem,Te is pihend ki magad rendesen!
nagyon szoknom kell de megoldok mindent mert azért csak lassan 30 éve motoros vagyok bár még ilyen nagy motorom nem volt meg a jawa350 az nagyon más világ
Ez így szokott lenni,ha egy valami elromlik követi a többi alkatrész amikor vez.láncot meg tömítéseket cseréltem meg műszerfalat minden faxa volt amikor menni akartam vele nem indul nem indul gyújtáselektronika egyik perről a másikra megadta magát most megoldottam nagyjából minden problémát erre szivárog az olajhűtőm mondom ilyen nincs de mégis.
Ma az FMXel ráálltam egy hídmérlegre ami sajnos csak 10Kgonként mutat, a tankból kb csak 1L hiányzott és a mérleg 160kgot mutatott! Azt mondták az lehet 161-169 kilogramm is!
Nincsenek fent a hátsó indexek és a bal oldali idom sem! Meg a gári adat SM kerekekkel van bemérve........
Ne izgulj,lesz még rajtad kívül olyan aki óvatosabban fog menni,most megy először ebben az évben...
Léptem,Te is pihend ki magad rendesen!