Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
igen van de használt árat meg mondj
egyébként van súlya dobodnak?
beszartál mi? én lehet menet közben pattantam volna gépröl...
Ott a helye az összekötés után. Kell hegesztetni a csőre egy menetes korongot. Amúgy azért törött el, mert nagy volt az erőkar, mivel csővel fogattad fel, hogy tartsa a távolságot. Így nem lefelé terhelte, hanem csavarta oldalirányba a súly.
okok megbeszéltük azért köszönöm szépen
nekem 8 ... Kanyarnál van elvileg már el van adva de én még pénzt nem láttam belöle majd szólsz ha kell
nem is akar milyen
Hirtelen meglepetés volt
Nem mert vissza raktam es haza jottem lassan...viszont mikor leesett rogton kuplung fek es motor leallitas kovetkezett mert hirtelen nem tudtam mi van
Hazafele úton fél ország hallotta merre jársz.....
Tudom én ezt! Beszélnek itt össze vissza mikor még nem is mentek ilyen géppel
Nem akarlak most hitegetni, sok a számla is valamiért, meg kaptam kipura is egy jó ajánlatot! Nem tudok most mit mondani hirtelen.....
Mert nincs hol odafogatnom....ja eleg szepen eltort de apam vissza hegeszti
Ha lenne KP-m biztosan érdekelne! :)
köszönöm kelendő nagyon,,nem is alkudnak. Ugyhogy jó lesz
jaaaa, éértem 4
nem tudtam, csak addig láttam hogy akarsz Xr 400-ast
Az összekötő cső mért nem volt rögzítve a vázhoz?
Az legalább tartotta volna még a helyén valamennyire.
Faszán letörött a fül
Hello!:)
Szép a motorod, meg biztos, hogy nagyon jó is, de nem KP-ra venném a motort hanem 2004es Yamaha Yz125öm van és arra cserélném el!:)
az enyém hasonló csak dakar layout-os
kicsalt ez a joo ido engem is bar hamarabb haza kenyszerultem mint terveztem.....kicsit elhagytam a kipufogot
Nagyon patent a géped ha lenne ennyi pénzem már vinném is! De sajna nincs
Sok sikert az eladáshoz!
szia. enyém eladó,szinte ennyi es papírja van , 1 év műszaki,stb. ha érdekel ott van fent az enyém us. 549000 fr ért. lesd meg :-)
ktm mx 250 asszem ez az http://mail.kepesmotor.hu/ktm-... még mielött írná valaki tudom h ez nem mx:) de a telo ugyanaz
Jobban megy mint az xr 650r?
Meghajtottam ma haver fmxét, jó motor akárki akármit mond :D