Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hondaxl.it/manuali.... ezt is tanulmányozd át
Alul a T betünél lévő vonalnál felül pedig a hengerfej teteje síkjával párhuzamosan a vonalnak ami a vezlánckeréken van.
hahao valaki
Honda xl 600 nak melyik betünél kell álnia vezérlésének?
sürgös lenne megtudnom
Utálom az ilyen hirdetőket hogy lehet ilyen faszságokat irni nem is értem Egy űrsiklót nem jellemeznek ilyen szavakkal mint ahogy ez a barom arcú jellemzi azt a motort
Csodálkozol? A csontikáros hirdetéseket akkor is elolvasom ha olyan motort árulnak ami nem érdekel:)
hol lesz a gyülekezőtök vagy hol találkoztok?...
igy kell ezt
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ez a csonti-car nagy és mély nyomot hagyott a használtpiacon, sok követője akad
! hónap után most vagyok itthon, de már folyamatban van az is :D Ma jön meg haver pestről nála van a mocim mert ő vette ki tette be a telókat! Aztán szombaton Hondatali autós a kocsi még nicsen kész, tehát csak vasárnap lessz belőle vmi sajnos, meg még a hátsókereket is meg kell csináltatnom De kész lessz! Péntekre megjön minden cucca elvileg!
tudja valaki az xl600 kerékcsapágy+ szimmering méreteket?
az önindítós változaté kellene
bár nem tudom hogy van-e különbség
köszi!
Azért van az a póz aminél összeért térdel is lehet gond
Mi van a karbival?Mikor rakod fel a gépre
akkor az leányoknak való motor
azt szokták mondani hogy amíg a térd összeér nagy gond nem lehet
Nem megy úgy mint az xr , de hogy hol van 160 kiló azt nemtudom, olyan mint egy bicikli, összeérrnek a térdeid, majd csinálok vidit róla, tegnap megjött a házhoz az Xt350 is nagyon jó az is, most viszem esztergálni a hátsó agyamat! ítaláán vasárnap késsz lessz
addig pihentesd a kezed hogy tudd a tempót tartani
Most viszont elrakom magam holnapra pacsi
Oké még beszéljünk
ne csereld el...ettol jobb a DR....amit itt irtak csak annyit tudok rola en is de az tuti hogy a DR jobb legalabb is szerintem
Elvileg szombaton megyünk,hacsak nem történik valami galiba...
jaj azt tudom hogy van helye a vazon de en erre mar nem rakok semmit majd aki megveszi megcsinalja maganak ha akarja
szerintem nem igen nehez
Még nem tudom de jó volna ha pénteken este fel néznél és meg dumálnánk mikor mentek mert nekem szombat az jó de vasárnap az asszonyé vagyok mert temetőbe megyünk
Úgy néz ki hogy Mogyoród és Fót lesz az irány. Jönnél?
Szerintem olyan 10:00 körül fogunk indulni,de pontosat pénteken fogok tudni.