Szia
Ha gondolod szívesen csináltatok neked mert itt ahol lakok van egy tömítéskészitő és meg csinál minden tömítést ha kell a dolog 06307423741 ezen a számon elérsz persze minta kell tehát így gondolkoz ja és Pesti vagyok
Jó hát nekem az ekkora enduro remeg,hangos,pöfög-zörög. Mit tudom én melyik hang nem oda való.
Ja úgy tudtam hogy fel van. Most ez módosult "fel van újítva kurva nagy idézőjelben"re.
Hat ha azt nem hallottad hogy belever eleg rossz fuled lehet....amugy mikor arrol irtal hogy nem indul akartam is irni nem e ugrott at a vezerles mivel nekem is akkor nem indult de azt irtad fel volt ujitva
Gondolom nálam is. Az elektromos részen kívül én nem nyúltam bele. A szerelő kérdezte hogy nem hallottam-e de nekem csak 125ös xr meg dt 80 volt előtte, a többi több hengeres utcai gép volt szóval nem tudtam megkülönböztetni mi üzemi és mi rendellenes zaj.
600CBR az nagyon strapabíró. Elnyűhetetlen.Gondod nem lesz vele. a szerelő meg itt van nálunk, máshova ne vidd. Nem mondták a motomarketben? CSR-racing
Persze!
Ha van 05-ös 1000-res drótos klingerited, tűzgyűrűvel!
Ha gondolod szívesen csináltatok neked mert itt ahol lakok van egy tömítéskészitő és meg csinál minden tömítést ha kell a dolog 06307423741 ezen a számon elérsz persze minta kell tehát így gondolkoz ja és Pesti vagyok
Ja úgy tudtam hogy fel van. Most ez módosult "fel van újítva kurva nagy idézőjelben"re.
XL600 hoz vennék új vagy használt gyertyapipát gyújtókábellel együtt,akinek lenne eladó lécci írjon.
Köszönöm
Nem tudja valaki mekkora és milyen lánc kell xl 600-ra? meg körölbelül mennyibe kerülnek
probáld meg őket