Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok
Szeva
Üdv!
Persze!
Ha van 05-ös 1000-res drótos klingerited, tűzgyűrűvel!
Szia
Ha gondolod szívesen csináltatok neked mert itt ahol lakok van egy tömítéskészitő és meg csinál minden tömítést ha kell a dolog 06307423741 ezen a számon elérsz persze minta kell tehát így gondolkoz ja és Pesti vagyok
vagy miböl készitsek?
klingelitböl lehet hengerfej tömitást vágni?mert a hondA XL600 CSAK SZETTET LEHET VENNI
Jó hát nekem az ekkora enduro remeg,hangos,pöfög-zörög. Mit tudom én melyik hang nem oda való.
Ja úgy tudtam hogy fel van. Most ez módosult "fel van újítva kurva nagy idézőjelben"re.
Hat ha azt nem hallottad hogy belever eleg rossz fuled lehet....amugy mikor arrol irtal hogy nem indul akartam is irni nem e ugrott at a vezerles mivel nekem is akkor nem indult de azt irtad fel volt ujitva
Gondolom nálam is. Az elektromos részen kívül én nem nyúltam bele. A szerelő kérdezte hogy nem hallottam-e de nekem csak 125ös xr meg dt 80 volt előtte, a többi több hengeres utcai gép volt szóval nem tudtam megkülönböztetni mi üzemi és mi rendellenes zaj.
itt és itt lehet válogatni
Nalad vert bele?
Sziasztok
XL600 hoz vennék új vagy használt gyertyapipát gyújtókábellel együtt,akinek lenne eladó lécci írjon.
Köszönöm
Innen keresd ki az áttételedhez megfelelőt.
520as a hossza áttétel függő, az erőssége meg a pénztárcádtól
Üdv!
Nem tudja valaki mekkora és milyen lánc kell xl 600-ra? meg körölbelül mennyibe kerülnek
kösszi
Emlékeim szerint külön csak a HONDÁTÓL lehet rendelni de majd kijavítanak ha nem.
probáld meg őket
Már írta. Csak a hossza is kéne a teleszkópoknak is meg a 2 befogó közötti távolság is. Ha lehet tudni miből van kb évjárat.......
sziasztok honda xl 600 hoz hegérfejtömítést honnan tudok beszerezni +dekompreszor szelepet meg alkatrészeit ?
Hát ja, így azt se tudom kin kéne leverni:)
Néztem már az oldalukat.De holnap felhívom őket. Köszi.
sziasztok honda xl 600 hoz hegérfejtömítést honnan tudok beszerezni +dekompreszor szelepet meg alkatrészeit ?
hát nem,,,de majd akkor kereslek! ha van valami , de a ciberével nem. Csak majd át kell nézessem mielött elindulok vele Svédbe
600CBR az nagyon strapabíró. Elnyűhetetlen.Gondod nem lesz vele. a szerelő meg itt van nálunk, máshova ne vidd. Nem mondták a motomarketben? CSR-racing
értem,,akkor is