20 évesen megtetszett ez a sport és nem sajnáltam rá a pénzt,de az a helyzet,hogy se a testépítésbe se az erőemelésben nincs pénz itt magyarországon tehát hiába nyeri az ember itt sorba a versenyeket a díj értéke minimális a felkészüléshez való befektetéshez képest Úgyhogy ez inkább csak egy nagyon drága hobby.Most igazából még az hajt,hogy még csak 32 éves vagyok több mint 10 éves edzés múltal és szeretnék még letenni valamit az asztalra.Itt egy európa bajnoki címre vagy jobb esetbe vb címre gondolok fekvenyomásba.
itt van az angika gépe. most csereberéltek benne ezt-azt.....
talán még azt is amit nem lett volna fontos
pár rózsaszín patricát levakarsz róla aztán egész pofás gép lesz
Üdv.!
Valaki nemtud véletlenül eladó Xr400ast? Amiket hirdetnek itt kepesmotoron azon kivül!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem fontos, hogy rendszámos legyen!
nekem mindegy de akkor nem kellene heti 3x beírni 10 helyre
pl munkatársam kivitte a szimóját a piacra, eladta kb 3 perc alatt, ki sem hűlt a henger....
35ért adta nem 80-100 pénzekért mint a többi
egy schwalbe-t egy csávó 2 éve árulja 100pénzért de még mindig abban bízik hogy elviszik mert gyári(értsd: full kopott) a festés rajta
talán még azt is amit nem lett volna fontos
pár rózsaszín patricát levakarsz róla aztán egész pofás gép lesz
Valaki nemtud véletlenül eladó Xr400ast? Amiket hirdetnek itt kepesmotoron azon kivül!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem fontos, hogy rendszámos legyen!
gondolom megérte, ha még mindig tolod
Honda XL 600r összes bontott alkatrésze eladó.bár mi kell írj posta is ok ITT A cím asuspeti666@freemail.hu
Üdv:Petya
pl munkatársam kivitte a szimóját a piacra, eladta kb 3 perc alatt, ki sem hűlt a henger....
35ért adta nem 80-100 pénzekért mint a többi
egy schwalbe-t egy csávó 2 éve árulja 100pénzért de még mindig abban bízik hogy elviszik mert gyári(értsd: full kopott) a festés rajta
Motomarket-ben ismerik Csabibácsit
Minden gépet ide hoznak. Mert ő profi.