Köszi!
Még nem tudom, de xr600 akarok rendszámosat. Nehéz menet lesz, látva a sok leharcolt gépet!
Most haverom domiját csinálgattam, csak külsőleg, mert a blokk még soha nem volt megbontva, pedig 50 ezer Km van benne, és megy mint a veszedelem!
Kár hogy olyan nagyon nehéz, és az elsó teló semmit sem ér!
Nagyon szép így! Láttam a videót is csak akkor még nem voltak rajta az oldal idomok......
Nekem fájna szívem egy ilyen patent géptől megválni!
Mi lesz helyette?
Helló!
Én személy szerint azt mondom ha jó a motor akkor legyen a 10w40 ha már kopottabb akkor a 20w50. A 20w50est szokták még nyárra is bele rakni!
A 10w40esből Motult a 20W50esből Castrolt használok! Van Castrolból is 10w40es.
Pontos nevek:
Castrol Actevo 4T 10w40/20w50
Motul 5100 4T 10w40
látom nem érted az mondták uj dugo gyürü henger stb +el sem indult mert vezérléses volt azért a felujitásnak nyoma lenne vagy lesz +a szerviznél folyamat fotózva lessz majd meglátjuk ki nevet a végén mondjuk ezek a dolgok elhuzodnak 2 évig is akár
Sziasztok!
kezdő endurós vagyok.tudnátok segíteni milyen olajat vegyek xr 600-ba?10w40 van neki előírva de azt is mondták vegyek bele 20w50et.sokan sokfélét mondanak és nem tudom igazán eldönteni.esetleg milyen márka amit szeret ez a nagy sárdúró?
elöre is köszi
nézzük a másik oldalról
van egy motorod, én megveszem
aztán látok másnap egy szebbet-jobbat-olcsóbbat, kiengedem a volt motorodból az olajat megyek egy kört aztán amikor beállt visszatöltöm az olajat és visszakérem a pénzem mert szar
szerinted?
hát azért ebben nem vagyok olyan biztos mert azért a rejtet hibárol van szo és pár tanum van mit mondtak + a hidetésüket is kimásoltam meg a a szerviznen folyamatos képeket készitettek a motor álapotárol ugyhogy szerintem tuti a siker beszopják majd vagy vagy ugy
hát lehet az lesz meglátom még erösen állittják hogy ök felujitoták meg ilyenek meg hogy az olajlehúzó gyűrű ragadt le mert már nem ment egy ideje de holnap kiderül és beszélek velük elmagyarázom nekik a helyzetet
Honda Honda Forever
Még nem tudom, de xr600 akarok rendszámosat. Nehéz menet lesz, látva a sok leharcolt gépet!
Most haverom domiját csinálgattam, csak külsőleg, mert a blokk még soha nem volt megbontva, pedig 50 ezer Km van benne, és megy mint a veszedelem!
Kár hogy olyan nagyon nehéz, és az elsó teló semmit sem ér!
Nekem fájna szívem egy ilyen patent géptől megválni!
Mi lesz helyette?
Minden a gyári állapotban!
A teljesség igénye nélkül?
Na ez 1 profi hozzászólás!
Én személy szerint azt mondom ha jó a motor akkor legyen a 10w40 ha már kopottabb akkor a 20w50. A 20w50est szokták még nyárra is bele rakni!
A 10w40esből Motult a 20W50esből Castrolt használok! Van Castrolból is 10w40es.
Pontos nevek:
Castrol Actevo 4T 10w40/20w50
Motul 5100 4T 10w40
Vagy a Motul ideillő változata!
kezdő endurós vagyok.tudnátok segíteni milyen olajat vegyek xr 600-ba?10w40 van neki előírva de azt is mondták vegyek bele 20w50et.sokan sokfélét mondanak és nem tudom igazán eldönteni.esetleg milyen márka amit szeret ez a nagy sárdúró?
elöre is köszi
van egy motorod, én megveszem
aztán látok másnap egy szebbet-jobbat-olcsóbbat, kiengedem a volt motorodból az olajat megyek egy kört aztán amikor beállt visszatöltöm az olajat és visszakérem a pénzem mert szar
szerinted?
megnézted megvetted beszoptad
ügyvéd elvinné a motor vételárát 2x a szakértők 3x stb stb