Na megvan az ítélet. A vezérlést 3 fokkal elrakta az előző szerelő a szelepekbe pedig belevert a dugó. Ami egyébként szintén nincs patent állapotban. Fincsi.
Add el Sanci rsv-ét. Együtt vagytok még? Látom árulja. Kár érte. Jobb motort nem fog találni. Többi unalmas ahhoz. Cibere is hót egyszerű lesz hozzá. Visszasírom az Rsv factory-t!
Az az érdekes,hogy én 20 éves korom óta nem kevés súlyt megmozgattam és nem is kis súlyokat és most,hogy kihagytam kb 1,5 évig az edzést egyedül csak azt vettem észre,hogy a jobb vállam fáj néha úgyhogy még egész jól rendben vannak az izületeim úgy érzem.Modjuk a növekedési hormon nagyon jó hatással van az izületekre is és abból is került belém pár száz egység lehet az javított rajta
olyan kitüremkedés van a jobb csuklómon mint egy pingpong labda fele
már a gázhúzásban is akadályoz (zsibbadnak az ujjaim), csak beszéltem olyannal akit műtöttek erre 3 hónapig alig tudott fogni, utána meg visszajött neki a dudor
bár ha pihentetem kisebb lesz valamennyivel
210 kg volt a legjobb nyomásom versenyen és 100 kg os súlykategoriába szoktam indulni amit általába meg is szoktam nyerni legrosszab helyezésem 2. hely volt
az izom bírta az ízület nem
20 évesen azt hiszi az ember hogy minden alkatrésze örökké fog tartani
már a gázhúzásban is akadályoz (zsibbadnak az ujjaim), csak beszéltem olyannal akit műtöttek erre 3 hónapig alig tudott fogni, utána meg visszajött neki a dudor
bár ha pihentetem kisebb lesz valamennyivel
én nem gyúrhatok mert szarok az ízületeim, meg az elszántság is hiányzik