Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez még az előző tulaj szerelője volt.
na bakkeeer! neked is elég szar a szerelőd...bocsi...én is szivtam most eleget miatta...
azt tudom h vissza sirod, már tavaly mondtad ott pekárik gumisnál, hogy csalódás Apriliárol átülni sor4-re ugymond.
Na megvan az ítélet. A vezérlést 3 fokkal elrakta az előző szerelő a szelepekbe pedig belevert a dugó. Ami egyébként szintén nincs patent állapotban. Fincsi.
nem már rég nem :) nem veszem meg, nem vagyok V2 szerelmes...bár a nyomaték igen , de maradok az álmomnál, Cbr 600f4i
Add el Sanci rsv-ét. Együtt vagytok még? Látom árulja. Kár érte. Jobb motort nem fog találni. Többi unalmas ahhoz. Cibere is hót egyszerű lesz hozzá. Visszasírom az Rsv factory-t!
A vesédet nem adod el? Mert szerzek rá vevőt
nincs. Házra költöttem most újrakezdem a motorozást. Milyen Cbr-t veszel?
nincs itthon igy nem is tudom lemérni... de masteron tudja szerintem
nincs már meg a cbr-ed?
jól van...tudom én is. Sajnalom, de annyira kella CBR hogy muszaj eladnom mindent....
A mezt eltenném ereklyének
ez mind Eladó! ha érdekel valakit, kérdezzen bátran! 32-es a méret! az Alpinestars nacinak, felső L-es . Honda mez xxl de én aláöltöztem és jó volt.
Helo. Ha valaki megtudná nekem mondani,hogy honnan lehet beszerezni xl 600r-hez vezérműlánc feszítőt,vezetőt és láncot.Azt megköszönném.
en meg a motomarketnek szórólapoztam sokáig,es ismerek ott mindenkit :-) de nekem már megvan a motor..
nem véletlen zsírcsomó? mert nekem az volt. utána fasli 2 hónapig..aztán visszajött,de utána megint leszivtak,azóta semmi. ennek kb 10 éve.
igen, jo kis moci. amúgy pénteken szólnak vissza h viszik vagy nem. ja amúgy az a rózsaszín szarság az fényvisszavero! csak ilyen volt... :-D
Az az érdekes,hogy én 20 éves korom óta nem kevés súlyt megmozgattam és nem is kis súlyokat és most,hogy kihagytam kb 1,5 évig az edzést egyedül csak azt vettem észre,hogy a jobb vállam fáj néha úgyhogy még egész jól rendben vannak az izületeim úgy érzem.Modjuk a növekedési hormon nagyon jó hatással van az izületekre is és abból is került belém pár száz egység lehet az javított rajta
a sok szőlő/fametszéstől
az izom bírta az ízület nem
20 évesen azt hiszi az ember hogy minden alkatrésze örökké fog tartani
Mitől alakult ez ki neked?
olyan kitüremkedés van a jobb csuklómon mint egy pingpong labda fele
már a gázhúzásban is akadályoz (zsibbadnak az ujjaim), csak beszéltem olyannal akit műtöttek erre 3 hónapig alig tudott fogni, utána meg visszajött neki a dudor
bár ha pihentetem kisebb lesz valamennyivel
Egy kis kox-tól bevízesedne az izületed aztán nem lenne velük probléma.Ha van rendes kenése az izületnek akkor jobban bírja a terhelést.
akkor én nem érnék el dobogós helyezést
én nem gyúrhatok mert szarok az ízületeim, meg az elszántság is hiányzik
210 kg volt a legjobb nyomásom versenyen és 100 kg os súlykategoriába szoktam indulni amit általába meg is szoktam nyerni legrosszab helyezésem 2. hely volt