Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudod mit melózok mxmunkatárs
Ha tudod hol lakik minek feljelenteni.... Meg kell kérdezni akkor most mi van ha nem tetszik neki vissza hozni a régi motort is és lesz 2 motorod! A helyzetet meg erőteljesen elmagyarázni neki!
dugo gyürü tuti de nem szivesen vennék bele 52 ezerért
ehhh
ezt a kéket azt hittem eddig, hogy csak az alkesz vasutasok isszák
Nem szeretem a sört
hát azt csak holnap tudom megmondani
szóval holnap leszedem a hengert rápillantok azt miből derül ki hogy a főtengely milyen állapotú a helyén le tudom valahogy elenörizni?
De előbb jó volna tudni milyen alkatrészre is van szükséged. Így nem tudunk mit mondani.
Alkatrész van hozzá minden bokorban, ez a szerencséd. Ilyeneket meg kapásból nem hiszek el, hogy felújították. Esetleg, ha igazolni tudja.
alkesz banda
na az király nem ismerem még a gépet mert tegnap előtt cseréltem azt mondták hogy vezérlést kell álltani és patent amit be is lőttem el is indult de csak úgy ontja a füstöt magából hol ott azt mondta a csávó fel van újítva egyszóval jól átba..... de cserébe polgári perelés lessz a rejtet hibákért de ez Magyarország Ormánság :D ha tud valaki olcson xl 600 hoz alkatrést kérem jelezen
Nem csak a motor szomjas
Ha nincs akkor gond van
A lendkerék olajban van, az egész gyújtás alaplappal együtt. Én például most cseréltem ott a dekni tetején szimeringet a kuplung kinyomó rúdnál, mert kinyomta az olajat.
én meg szinte nem is iszom
Most majdnem el is hittem
helloka lehetséges hogy az xl 600 a gyujtás felöli oldaldekninél nyomja ki az olajat van ott egyáltalán?
Én pedig nem iszom ha motorozok
Rendszám nélkül amúgy sem járok kútra!
itt a környékünkön nem tudnék elmenni semerre 20km úgy hogy ne legyen kút
errefelé bőség van
Az erdőben nem igen láttam még.
na igen
benzin? áááááááá
az van bárhol
semmi kül ma is mentem vagy 40 km