Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja
Vedd meg asszonykádnak.....
most már csak azt kell tudni kinek lehet ekkora lába, vagy is kinek a párjának....
A 40 es az érdekes méret mert nőnek nagy,férfinak meg kicsi,de talán valami gyereknek vagy transzvesztitának jó lenne a lábára
40-es
Végre össze állt akkor! Jó a motor, látom vért tankolsz a motortartó bak meg egyszerűen pazar
De mindent a él érdekében
Méret?
nem sikerül, hiába próbálom a képet, tudom hogyan kell, csak itt nem jelenik meg,,,na majd próbálkozok később. Nekem mivel leért az aszfaltra a kanyarokban, igy a széle fbs-el van ragasztva
igy nem jött be a víz, szóval igyekszem a képet feltenni ide, addig nem ajánlom senkinek!
az én csizmámnak már karton csavarok tartják a talpát elsö osztályú .. míg vízet nem ér:)
fájl kiválasztása aztán küldés .. kis idö kell neki mig betölti a képet
végül is mi lett a motoroddal eladtad .. megy nem megy?
miért nem küldi a képet el?
ha nem lukas vagy szakadt persze h ér ....
van egy Alpinestars csimmám eladó. Ér ez 10 000Ft-ot?
sajnos külön képem nincs rola, nem tudok igy ki tudnátok-e venni belőle valamit. Kopott kicsit
ezért jó, hogy nem vagyunk egyformák
ugy erzem így is rengeteget öltem bele igaz többnyire saját faszságom miatt de már iigy marad
hát köszi egyenlöre már nem költök a motorra .. kocsit kell rendbe szedetnem:) most az viszi a zsét
ha ez elfer akkor az is....nekem jobban elfer mint a domi
ezt is nagyon nehéz volt beépíteni xl váz nem alaklmas további tuningra...mikuni sztem nem férne be ink a magasság miatt nem a levegöt szar megoldani neki
akkor milyen lenne mikunival?....nem kell egy?
és lehet azért füstöl
ááá hát ez most vadisznó mód harap...gondoltam bele is fojtom gyorsan egy sártengerbe:)
ugyi ...XL karbi szart nem er
gyerekek el nem tudtam kézelni hogy ilyet müvel a karbi és a hengerfej na meg a kipufogó csere azt a büdös életbe nagyon durva gázreakció xl karbihoz képest mennyei királyság kerültem egy jókorát Masteron valamennyire be tudtam lőni alapjáratot áá a régi motorom egy szarkupac volt ehhez képest.. csak most sajnos a fékeket érzem már kurva kevésnek...
Ezzel azt akartam mondani, hogy van eltérés de nem ennyi.....