Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaukazusit kell venni....az alapbol nem bantja
ez rendszámos

xl500. küldött még képeket... hát lehetne jobb is.
ezt írta: "a motor megbízhatóan indul, napi szinten használható. Az oldaldekli alatt, és a szelepfedélnél látható olajpára, az akksit nem tölti,ezért irányjelző és féklámpa csak feltöltött akkumlátorral működik, nem működik a km órája."
Mindenkinek kellemes húsvètot! Estère remèlhetőleg új taggal bőülünk!
Bele van verve a nagykutyába,. elején 2en laktunk a háznál. sose csinált ilyet. a vizslakölyök meg belevitte. van elzárt helyük, estére el vannak becsukva. most hiába mutogatom nekik a döglött nyulat, a vizsla vadászni kell (majd) .... nem tudom hogy mit tegyek velük. szétszedték a kerítést, kijöttek és bemásztak az ólba. rendes disznó ólba ahol a nyulak voltak. tyúk ólat ezért kellett berácsozni.
akkor szerencsére nem kell ilyenre beruházni
én hajdanán egy napot sem kaptam
a kutyába meg bele kell nevelni hogy ne bántsa az egyéb állatokat
pár hetes korától érdemes kezdeni
milyen magas vagy ehez a 60kilóhoz?
Érthető a dolog van pörgés a környezetedbe ezekszerint bőven! Bár gyerekem nincs de kolegámnak a Cég adott 2 hét szülési szabit amikor megjött a pici! Bár ahogy elnézem te is olyan cégnél dolgozol ahol droidnak néznek nem embernek!
Nem hiszem hogy lesz motor vásár. Minden pillanatban mehetünk a kórházba. bár nem tudom ha itt dolgozom, majd levált valaki.
Nektek volt szülési szabadság ? Most is beosztottak szombat-vasárnap-hétfőre, 6-20ig. Úgy ünnepeket mindig megkapom. Emiatt megvolt az első kanapén alvás. Azért egy doboz sörrel elég türhető volt

a motor pénz még egy szétszedett robogóban fekszik ,amit vár ismerősöm. Kifizeti, csak lenne időm összerakni... ad 90ezret :) de mint írtam, majd máskor veszek.
Van eladó 2komplett bőrruha szettem, sisak, csizmák,.. az sokat ér.
Kapunk még 4bárányt, (kell a gyereknek) ...nagyon kelll neki. nah azokat kellene elpasszolnom. darabja 18ezret mondanak.

de gondolom nektek is van elég baj... nem panaszkodom tovább csak kiborult a bili
Én a nevetséges 60 kilómmal el vagyok a 600-as XR-rel
nem nehéz! Ki kell próbálni! amig nem ültél rajta pontosabban egyiken se ugyse tudod meg hogy nehéz e vagy sem..
Megnéztem ! ez egész jó gép.
Félek nehéz mondjuk én is 85kg
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Ne Gondolkodj!
Vidd el az 500asom meg vidd el hozzá a 250 felújított Blokkot is Azt majd cserélgeted
Vagy vidd el egyben mind a kettőt
Ez nem a kutya hibája!
A kutya, mint minden állat, ösztönösen viselkedik.
Ezek eleve vadászkutyák
A másik dolog, hogy neked kell gondoskodni róla, hogy ne férkőzhessen hozzá.
Amúgy sajnálom a dolgot, már csak a gyerekek miatt is.
Akkor szépen indul a reggel...ösztönösen csinálja....anyáméknak 25csirkét folytott le a kutya..de csak megroppantotta és ott hagyta..
Viszont eszembe jutottál az elöbb mint motorvásárló!
Ez itt egy nem rossz ajánlat:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Na az a kereskedő egy kupec lehet. Szerintem csak beetetés volt, hogy miket cseréltek. Ha egy 1200 forintos gyertyát sajnáltak kicserélni (de a papíron az szerepel) akkor szerinted egy 40.000 forintos dugattyút cseréltek benne? A füstölés lehet kopott henger-dugó-gyűrű és lehet szelepszár szimmering. Enyém is kormol kicsit hidegen, ha odarántok neki. Melegen már nem. De nem jó cibálni, amíg rendesen be nem melegszik!
Jó reggelt !
Jobbat... a kis nyulakat, amit a gyerekeknek szántam, ma reggelre lefojtotta a kutya. 8nyúl mindenhol.... Mi lakozhat ebbe na kutyában ha kiszökik, bemegy a nyúl ólba és lefojtja az összes maroknyi nyulat.
Persze én jöttem dolgozni,.. majd este 9kor megnézem hogy a kisvizsla volt vagy az agár... Nem kell kutya valakinek?
Jó reggelt Ini!

Ezek nem tudnak sajnos..ahoz kell egy hidrofor...de az már tud annyi vizet biztositani ami kell neki!
Nekem sincs kerticsapom..zuhanyról szoktam kivezetni az udvarra a slagot
ha lenne kerticsapom lehet vennék is.....
szívni nem tud vizet? pl hordóból?
Elméletileg bejelöltelek!
Ha gondoljátok!

magyasnyomású

Időszakos, de ki lehet fogni, nekem bejött
ŐŐ nem tudok semmi konkrétat mondani. Mikor meghozták hidegen azonnal odahúztam neki, lökte a kékek mint a fene, melegen nem, viszont első motorozás közben eregette néha a füstöt. Állítólag új a dugattyú benne (kereskedőtől van, képzeld fel volt írva egy lapra, mit cseréltek. Új gyertya NGK xyz mittudomén. Kivettük ezeréves Denso volt benne). Mondjuk most is füstölget, ha gyorsít vele fél melegen. Együtt nem voltunk motorozni mostanában, tehát nem tudom mi a helyzet. A karburátor tuti nem jó, többiről véleményem nincs. Blokk hangja szép. Be kell állítani a karburátort első lépésben. De ez a füstölgetés engem zavarna. Itt olvastam, hogy frissen összerakott motornál lehetséges, lehet ez is elhagyja ha összekopik (persze csak ha tényleg volt cserélve a bele)
Néha szétreped a gumi. De a levegővel a por is bejuthat a hengerbe. Van rendes kompresszió? Nem lehet, hogy szar a henger/gyűrűk?
Falsot azt szívott, de javítva van a csonknál!