Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem maradt semmi.motyod hozza?
legalabb jo aron vetted meg?:)
200 kilóméterről hoztam. Kb fél úton törött el. Egy százast még eljöttem vele egy gyűrűvel. A két gyűrűhorony közötti rész elől kitörött 3 cm hosszan. A gyűrű darabját függőlegesen belenyomta a dugattyúba 1 cm hosszan. El lehet képzelni mit csinált a hengerrel.
Boldog voltam nagyon.
eleg durva az a dugo meg az a hengerfej...
Na, láttad milyen ratyin nézett ki?
egyebkent igazad van...nalunk is..kocsi motor 2laptop akvarium lcd tv minden szar!az ember probal haladni a korral es probal mindenre penzt forditani amibenn kicsit is oromet leli
a jot konnyu megszokni...:)
nem mondom hogy nem jar lemondassal egy gyerek csak egy olyan profit orienzalt vilagot csinaltak korenk lofasz fizetessel ami el lehetetleniti az ilyesmit!Aki meg belevag az meresz!latom enis mi mibe van nem egy ismerosnel babaztak le!Ez van...
egy csomó ország van ahol ennél sokkal szarabb minden
itt az a legnagyobb baj hogy ragaszkodunk olyan dolgokhoz amire nincs is szükségünk
én a kiadásaim harmadát le tudnám faragni, csak nem lehet mert már hozzá vagyunk szokva
egyebkent sok ismerosom ugy van vele h erre a vilagra nem csinal gyereket....sajnos vidam vilagot elunk MO-n
Te tudod,te látod az anyagi helyzetedet.
valaminek lenni kell.......
de az tény hogy ha a mostani eszemmel újra 14 lehetnék pár dolgot nem így tennék
CVan ez igy,mégis életben vagy te is meg én is! azért mondom hogy oké állatok meg félbuzik meg buzik mire felnőnek de azért ez nem határozza meg hogy lesz vagy sem..

ezek a mai fiók olyan vadak mint az én időmben a lányok
mire a tiéd is felnő buzi lesz mind
sosem voltam "kemény" vagy kötekedő de azért mindig verekedtünk
vagyis inkább vertek, mert nem akartam komolyabb balhét
egyszer az osztálytársam kezét átszúrtam pax tollal mert felideget
na inkább jelölj be te az egyszerübb lesz: Molnár András Andrush
Medina
Kemény Tamás
Persze tudom hogy agyerek tud a legnagyobb állat lenni Ini de ezért nem dönthetek ugy hogy nem lesz utód mert valamelyik elkényeztetett kölyke kicsufolja...megmutatom hogy müködik a tökönrugás azt eredjél fiam beszélges a kiscsávóval..
hol laksz?van egy pár Kemény..
arra számíts hogy nagy érvágás
enyém 14 múlt de mire meglátta a napvilágot legalább 150-be volt aztán semmi extra nem lett vásárolva
most ez 3x annyi
meg még ami utána jön........
hajdanán más volt, nem néztek ki ha valami szakadt dorkóban mentél focizni, most meg leszaroznak mert nincs ájfón10 a kezedben
Kurvára felhigul a népesség. Lassan mi leszünk a kisebbség baszki.
Úgy van!
De nem nézett ki ilyen jól, mikor megvettem.
Hazaúton rögtön gyűrűtörés
Fúrás, pro-x dugó, ha már széthúztam kapott pro-x hajtókart is.
Külsőre is le volt pusztulva.
Törött hűtőidom, repedt teleszkóp becsúszó szár stb...
Facebookon jelölj be és megnézheted.
akkor szokásomhoz híven ismét keverem a számokat
gyereknek akartam hajdanán egy ilyen 125öst de nem motorozik
nekem meg már gyenge lenne ebbe a nagy homokba
Ajj Masteron ne fárassz ezzel még te is.. mindenki ezzel nyaggat minek gyerek..engem is felneveltek becsülettel pedig rohadjak el volt hogy raklapon aludtunk egy parasztházban amit akkor vett faterom félig kiégett állapotban! viz nem volt ugy hordtuk és melegitettük fürdéshez! mégis itt vagyok élek és értékelem is a dolgokat!
Jól nézett ki! Ez az elsö R-es ugye? más blokk elöl hátul tárcsa stb stb!
Minek gyerek?Inkább vegyél helyette motort Erre a világra gyereket hozni a lehető legnagyobb baromság