Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezt közösen kivégeztük
Akkor valami szélálló thermo cucc kell
Miért,nem tavasz van?
faszomat ....) 5 ropi kijössz és megcsinálod ma megvettem a zsömire a sárvédöt és a lökhárítót sztem azt csinálom ha nem esik az esö..
kurva fasza hagja lett az akra dobbal.. és tetszik h hirtelen gázra sem torpan
Ha nem jutsz dülőre akkor majd ha hétvégén ráérek ránézek.Az óra bérem még a régi 5000 ft/óra
köszi ....holnap ha haza jövök megnézem hidegen hogy indul aztán diskurálunk
domi karbidban mik a fuvóka méretek?..nem indul a motorom csak ha emelek az alapjáraton de ha már beindult vissza kell állítanom mert magas így viszont ha leállítom újra nem indul be faszom bele..
Bocsánat, egy évet tévedtem. 2005-től volt hátramenet bennük. A 2004-es amit linkeltél egy nagy elírás. A 400 EX fejlődés történetében le is írják, hogy 2005-ben volt néhány nagyobb módosítás. Olyan lett az eleje, lámpái, mint a 450R-nek (előtte dupla körlámpa volt), + hátrameneti fokozatot is kapott, valamint áttételeket is változtattak.
TRX 400 EX típustörténet.
Akkor meg kislány vagy
3 pulóver volt rajtam + 2 nadrág...
miért nem tavasszal viszed?
Holnap viszem vizsgára az XR-t,már előre fázok...
Az ilyenekkel veszed el a saját kedved..fel kell öltözni baszki! Ilyenkor felülsz rá amikor meg plusz 7fok van akkor meg ááá hideg van..
Nem tudtam ellenálni a kisértésnek, beindítottam a motort...mentem is vele egy laza kört....a csontos is kihült...mikor lesz már jobb idő
Ez 2005-ös,és ezen is van.
Ez pl 2004-es,és azt írják hogy van benne...
Van, de mint írtam, csak 2006-tól gyártott TRX 400 EX-ekben.
Régi ebay-es hirdetéseket találtam még olyan 260-270e ft-ért.....ez még mindig nem mondható jó árnak
nem semmi árképzés...... mennyi aranyat tartalmazhat?
amúgy egy hátramenettel mit nem lehetne vagánykodni.......
szűk helyen megfordulni is tök jó lenne
De van amin van,nem? Ennyire nem ástam bele magam,amit én néztem azon volt...
Itt van az átalakítószett,és nem is vészes az ára.....olyan 570e ft

Csak 2006-tól van benne hátramenet. 2005-ig csak 5 fokozat előre.