Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyit ér meg neked?
nagyon olcsón nem akarom, de drágán se, szóval a tököm se tudja
Ini ! A sisak meg a szemüveg milyen áron eladó ?
ismerősőm most cerélt gs 1100 be két db gardán csapágyat 70 eft ..pfff
ő tudja , de ha kell hozzá valami alkatrész akkor majd kinyithatja a pénztálcááját
mindenáron 650-es gs-t akar
nem tudom az okát
Szia haverod nem jelentkezett ...nem tetszett neki a dr ?
mikor is lesz ez a túra?
sátorban megfagyós alvós?
Majd sörrel doppingolunk
meglett mi ciripelt a gépedben?
Milyen olajat kérnek a 600-as XR-ek?
Márkából, sűrűségből?
Melyik a legjobb? (pénz nem számit)
Hat ahogy neztem hozzank max 4 fokot mondanak egesz márciusban.....ha ilyen talaj lesz faradtak lesztek a sok gepeszkedestol
Tetszik a sisak , a szemüveg is kell . Árban mire gondoltál ?
a motor a hegesztönél van nagyon nem örült nekem a srác mert kocsikat csinálnak az expóra ... lotus meg egyébb sportkocsik között pihenget az én egyetlenem ma este lehet etöl még vérmesebb lesz azt mondta a hegysztö srác h péntekig megprobálja kihegeszteni
nekem a leeresztő csavarokkal van gondom
mindig megtépik állat módra, az xr4 csavarját egy méteres csővel tudtam csak megindítani
de az xt-ben is kb ez volt a helyzet, ott még a olajszűrő fedél menetek is a végük felé vannak
Ini nem szokásom csavarokat megtépni.. de 4 olyan csavar van a motoron amit utálok az mind a 4 olaj cső csavar....
És nem nézek TV-t kb 6 éve ( max kocsmába):D:D
ez lehet de leghamarabb úgy tudom radír vett ebből vadi újat... nem emlékszem a pontos összegre de nem volt olcsó
hát nekem is hajam égnek áll töle mikor meg kell huzni mert picit mindig engedi az olajat ... és még huzni még huzni...
többet kellene tévézned......... túl erős vagy
amúgy ezek a hollanderek, csőcsatlakozók elméletileg egyszer használatosak lennének
Kíváncsi leszek nekünk milyen terepünk lesz. Lehet ilyen!
Perem az hibátlan.. csavar alsó része szakad le szabályos kör alakba...
ez már a második olajcső amivel így jártam
egyébként klima csö peremezövel nem lehet ujra csinálni? vagy a csavar is szét szakadt?
nem tudom nézétek meg h jó e aztán majd beszélünk ha mégsem lenne jó Masteron vissza hozza
Üdv mocis , mi lesz az ára ?
Rohadna meg az olajcső túra elött szakad le a csavar róla..
És mibe fog fájni?
masteron majd viszi akkor az also menet külsö be olajoztam mert nem akart megindulni bár lényegében nem számít mert kupos félhollandi megy rá:)