Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek szorakoztatni is kell ja és ezekszerint én tudok gondolkozni mert agyamból nem szált le a vér
persze reggel jönnek és rácsatlakozom a másik oldalra az oldalkocsira és már kész is a traktor szindroma

de pihent vagy
ja és persze most éjszaka csinálnak inivel egy oldalkocsit a Domira,hogy ini is menjen
...még jó h utazok el jóóó messzireee
de te most miért nem akarod h ne tudjak aludni?
miért miért verő fényes napsütés lesz hétvégén és masteron meg látogat a Dominátoral ennyi
most értem haza havertól
te milyen ünnep rontó vagy de már a poént se érted
ha minden jól megy lesz egy tenerém
igen, Békés . miért is?
ez a kedvencem
szerencsére nem kell megvenni asszony unokatestvére ott melózik
Én a sört csak nyáron szeretem a dög melegbe,borból meg a jó minőségű fél édest megiszom de csak módjával
ha pálinka akkor szilva
sajna kiapadt a forrás, mert kidöglöttek a fáink
más pálinkáját meg nemigen iszom meg
amúgy inkább vörösbor, meg motorozások után sör, de csak szigorúan a folyadékpótlás miatt, ha nem iszom akkor mindig fáj a fejem, vagyis nem múlik el ha nem iszok
Miért akkor neked mi jön be a törköly pálinka?Vagy egy kis Keceli tablettás?
nem ittam olyant vagy 20 éve........
de akkor sem jött be
Ne is mond egy kis Jager-t bevernék
mindig agyaltok vazzeg
inkább igyátok el a tuning árát
A pink motors-nál érdeklődj alapjárati fúvóka után nekik van csak az a baj vele hogy le kell 2-3 mm vágni a végükből abból a lyukacsos csőből ami a benznit levegővel habositja mert úgy nem tudod teljesen betekerni,de utána már jó
ilyen a kicsike
Jó lessz ez, néztük angol ebayen is de mind amcsiból jön és drága! Meg ez volt correntinek is tuti jólessz, kaptam hozá install leirást is nem kell szopnom vele licitáltam egy ilyenere ami neked van 171 eercsibe ment el gázkarral bowdennal együt használtan xr600ról, de elvitték előlem sajna és nem volt több használt, az fcr meg tényleg kurvadrága....
Nekem egy ilyen van itthon újba a polcon és várja,hogy felkerüljön a domira
nalunk is ugyan ugy...brutalis hideg van kint
Az nem volt olcsó Úgy tudom Angliából a legolcsóbb 70.000 ft postával együtt.Rakhattál volna arra a motorra inkább egy hsr 42 vagy 45-öst is mert a szívócsonk belső méretük 42,5mm
Bergos racing Németország vatta új 289 euro!
Nálunk hordja a szél a havat baromira.
Jéghideg szélvihar tombol.
itt még csak eső volt meg szél gatyáig áztunk kint meloztunk. de legalább hó nincs.