Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet még az is van!
most mar nem felejtem el biztos
nem mindenki tudja
pl a vasútnál simán megtudtam oldani
itt nem, kapásból 18 nap szabim elmegy a leállásokra
van ott valami faca kényelmes nagy teherbírású fotel?
az sem baj ám ha bőr
Az a helyzet aki akar jönni az megoldja igy is aki meg nem akar az meg nem jön akkor se ha 4 napos ünnep van.Kb 3 hónappal ezelőtt meg lett hirdetve,hogy Március vége fele túra ha valakit komolyan érdekelt volna akkor le fixáljuk vele pontos időpontot és vesz ki 2-3 nap szabit vagy betegállományba megy.De mivel senki se mutatott komolyabb érdeklődést így maradtunk 4-en innen a fórumról akik tavaly is ott voltak csak azért jobb lenne a hangulat ha többen vagyunk de sebaj majd az motoros társak hiányát sörrel kárpótoljuk magunknak
nem pecás haver mi meg megyünk Dunára együtt
komolyan mondom ha nem dolgoznék elmentem volna meg hát lové sincs ja meg persze minek menjek szúnyogot űzni
bénán szerveztétek
kell keresni egy 3-4 napos hétvégét akkor menni, tuti több lenne a nép
asszony is kb ilyen magas valamelyik lába mindig leér ha kell
eddig még egyszer sem tette le a kormányt

de necces terepen jobb lenne ha alacsonyabb lenne
Na akkor senki nem jön innen a fórumról a túrára? Mert ahogy látom itt mindenki csak a kert végébe jár ki motorozni Nem ártana szerintem senkinek ha egy kis világot látna és megismerne más tájakat is.
Nem idegeskedés , csak évente kb 4 x jön fel ez a löket /furat téma ....
Ragd fel koszi
Jool van nagyobb szamokra emlekeztem nem kell idegeskedni
Hat eleg durva femes csattogo hang,hasonlo mint amikor hajokar csattog,de van rola video ha erdekel felrakom:D
Van egy simsonom ha lehet akkor ráfizetek Amúgy neki melyik oldalon van fent a moci hirdetve?
Hello Colt!
Mennyibe kerülne a szett?
Odaadja kamatmentes részletre is.
bazki jó kis tura lesz az tuti remélem sok videó és kép lesz
Az a motor gyönyörű! De sajnos nem hiszem, hogy lenne pénzem kifizetni..
Vedd meg Colt motorját
Akkor reméljük nekem is jó lesz! Amúgy ha itt valaki tud egy fasza XR 400-at jó áron nyugodtan írhat
Az most még várhat magára... mivel most túra lesz, így felkerült a nagy túra tank meg az oldal dobozok , + kapott egy bukócsövet is a nagytank hogy ne legyen horpadás pár doboz sör után
Mi vagy te, beépített ügynök?
Én is 178 vagyok és a 600 nekem nem magas. Bár lehet csak hozzászoktam.
te csak ne legyél antiszoc tessek beszélgetni velünk hogy áll a spoiler akciód?