szünetmentes akkuk elég jól bírják, vagy 4 éve hoztam haza egyet, amit a rendszergazda már kidobott mert neki nem felelt meg
aztán azóta is az van a robogóba, télen kicsit leseggel mert sosem szedem ki meg nem töltögetem de utána indít mindig
én a spirálcellásra vagyok kíváncsi mit bír, kínai akku árban adták de remélem nem kínai minőség lesz
ja nem túl sok a csillapítás hátul,bár az XR nél még ennyi se volt
majd csinálok neki valamit
én is örültem annó h megszabadultam a 2t gépektől de most valahogy olyen jó érzés újra 2ütemmel menni,megvan a feelingje,a szaga, a kis pörgőssége ,meg minden,nagyon elvagyok most vele
én is csak cross csizmába mertem megközelíteni a berugókart,sportcipőbe hozzá se értem inkább bár ha gáz nélkül rugtam akkor nem rugott vissza,de sose lehet tudni,jobb félni mint megijedni
kicsit puha a futómű ja, majd csinálgatom ha jobb idő lesz addig nincs kedvem a hidegbe ilyesmikell bohóckodni,de am a föld is olyan hülye hullámos ott ahol mentem
Szevasz barátom rég beszéltünk! Nekem 14:50 áttétel volt az xr-en ha jól emlékszem! Dobot erőben az biztos de viszont megis nőtt a fogyasztásom egy literrel legalább! Igaz még 3.-ba jött kerékre! Egyre keményebben űzöd az endúrózást ami inkább már Hard Enduró és szerintem gyenge már neked az xr mint teljesítményileg mint futóműben is! Nagyon jó állapotban van az xr-ed és könnyen el tudnád adni majdnem annyiért amennyiért vetted! Én a helyedben lecserélném egy verseny endúróra!
már vettem .. a spriccest bármikor fel tudom már tenni majd ennek a helyére nincs lové 90 ezres karbira ha lesz rá majd veszek .... de nem létfontosságu.) csak bassza az agyam h ezt a tagot kerestem eddig .... mire vettem add
igra meg elökerül
Az én akksim is 2 éves volt spirálcellás ( 7,5 ah/200 A )csak most még eltudtam adni és
mivel nincs automata dekompresszorom igy inkább rakok bele egy kicsivel nagyobb akksit ( 9 ah/220 A ) ne legyen gond a hideg indíttás.
Hétvégén berugom a vasat, akkor meg tudom neked mérni! Sőt le is fotózom centivel, úgy a tuti. Nekem most egy szünetmentes táp akksija van benne... 2 éve már...kutya baja, pedig 2 telet állt a hidegben a garázs betonján
aztán azóta is az van a robogóba, télen kicsit leseggel mert sosem szedem ki meg nem töltögetem de utána indít mindig
én a spirálcellásra vagyok kíváncsi mit bír, kínai akku árban adták de remélem nem kínai minőség lesz
majd csinálok neki valamit
én is örültem annó h megszabadultam a 2t gépektől de most valahogy olyen jó érzés újra 2ütemmel menni,megvan a feelingje,a szaga, a kis pörgőssége ,meg minden,nagyon elvagyok most vele
pesten vagyok suli van
igra meg elökerül
Jól van.Köszi kérdésed.
Jól van a domi?
mivel nincs automata dekompresszorom igy inkább rakok bele egy kicsivel nagyobb akksit ( 9 ah/220 A ) ne legyen gond a hideg indíttás.
Ismét itt vagyok :D