Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én erre azt szoktam mondani elokádja magát a húgy meg a szar mire leér:DD
nah de ennyit a munkárol :)
szerintem ha valakit itt fel lehetne jelenteni az az óra tualjdonosa és neki kurvára sokba kerülne az fix
kötést érdemes megnézni se blomba se kovácsolt vas könyök de a legtutibb a kenderezés ami gáznál maga az öngyilkosság ilyenért pesten a gázmüvek egy egész havanna lakótelepet zárna le hosszú hetekre
ez magán lakás volt
Biztos ami biztos
ez valami céges hely?
nálunk is voltak furcsaságok de nincs meg a kép, a piszoár lefolyóján volt kb 8 ív meg könyök
tudom h nem vág témába de épp szemezgettem a képeim között és ezt megosztom veletek én fotoztam le ezt már nem bírtam kihagyni ugy megütötte a szemem
Tiger hogy állsz a blokkal?
Hogy teljesít a Tour Max kuplung? Nekem is meg- meg csúszogat, legalább, valószínű kopott már. Enyémbe a Lucas-tól 3000-el olcsóbb! A rugókat és a csavarokat ilyenkor szükséges nyomatékra húzni, vagy érzéssel is megfelel?
Helló!
Érdeklődnék,hogy te a Stage 1 es veztengelyhez a gyári szelephézag méretet állítottad vagy nagyobbat hagytál neki?
én kaptam az xr4-hez olyant amin legalább 1 mm kopórész volt, állítólag előtte cserélték mielőtt megvettem a gépet
avval a mozdulattal szórtam a kukába a hogy kivettem a dobozt az autóból
lehet kár volt, eladáskor jó lett volna kamuzni vele
tyukokat dobálni persze h jó:) mennyi a mérete a jónak?
Egy lamella még gyári jó. A többi kuka.
Lehet azt cserélték, mert a színe is más.
Van amelyikről teljesen lejött az a bakelites réteg, csak a kopasz alumínium maradt.
azért tegyétek félre jó lehet még valamire
Hát eléggé. Csak pörgött mikor húzta neki, de nem ment. Mint egy robogó, olyan hangja volt.
olyan automata hangja lehetett:)))
Haver gépében cseréltem lamella szettet.
Szerintetek miért csúszott a kuplung?
tudom h jobb de a nem megfelelö beállítás nem olyan jó és mégeszer nem szeretnék ilyen hibába esni
PHM 38, amivel ment az xl. 15 ért adtam el, jó volt de a mikuni spricces, lapsúberes jobb!
az már sok
beletörne a bicska
mi pézért ? milyen dellorto volt?
most nem. Eladtam a dellortot, veszek mikunit helyette.
hát most jobban esne ha eljönnél van feszitö és egyébb az nem érdekel?
Szia!
Feljössz a hídhoz, vagy le kell menni hozzád! a hengerfejek kellenének, amikre már nincs szükséged!
Üdv!