kötést érdemes megnézni se blomba se kovácsolt vas könyök de a legtutibb a kenderezés ami gáznál maga az öngyilkosság ilyenért pesten a gázmüvek egy egész havanna lakótelepet zárna le hosszú hetekre
Hogy teljesít a Tour Max kuplung? Nekem is meg- meg csúszogat, legalább, valószínű kopott már. Enyémbe a Lucas-tól 3000-el olcsóbb! A rugókat és a csavarokat ilyenkor szükséges nyomatékra húzni, vagy érzéssel is megfelel?
én kaptam az xr4-hez olyant amin legalább 1 mm kopórész volt, állítólag előtte cserélték mielőtt megvettem a gépet
avval a mozdulattal szórtam a kukába a hogy kivettem a dobozt az autóból
lehet kár volt, eladáskor jó lett volna kamuzni vele
Egy lamella még gyári jó. A többi kuka.
Lehet azt cserélték, mert a színe is más.
Van amelyikről teljesen lejött az a bakelites réteg, csak a kopasz alumínium maradt.
nálunk is voltak furcsaságok de nincs meg a kép, a piszoár lefolyóján volt kb 8 ív meg könyök
Érdeklődnék,hogy te a Stage 1 es veztengelyhez a gyári szelephézag méretet állítottad vagy nagyobbat hagytál neki?
avval a mozdulattal szórtam a kukába a hogy kivettem a dobozt az autóból
lehet kár volt, eladáskor jó lett volna kamuzni vele
Lehet azt cserélték, mert a színe is más.
Van amelyikről teljesen lejött az a bakelites réteg, csak a kopasz alumínium maradt.
Szerintetek miért csúszott a kuplung?
beletörne a bicska
Feljössz a hídhoz, vagy le kell menni hozzád! a hengerfejek kellenének, amikre már nincs szükséged!
Üdv!