Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem igaza van ininek nézz a szerelődre. a négy szelepet, hogy tönkre tegye oda igen komoly gond kell, hogy legyen
Milyen érdekes, hogy mind a négy szelep " meg van ütve"
Szerintem jól felültet téged ez a szerelő.
köszi a véleményt. Az fasza akkor. Az a baj hogy csaj vagyok,ott húznak le ahol akarnak....azért is írom le ide..hátha tudtok segíteni
sziasztok
Arra gondol. Levegőszűrő összekötő cső.
A régi XR-emre alig bírtam betuszkolni a domi karbit, ha le kellett szedni valamiért.
Ezt leszámítva simán passzol minden átalakítás nélkül.
Mennyivel könnyebb lenne, ha leszerelhető volna a segédváz.
nagyon sánta ez az xr történet, valami nem igaz benne
lehet szerelőt kellene váltani
Ez a tank van rajt,van egy kissebb sérülés rajt,az öninditót megtartanám hátha még a 125 ösböl lesz vmi ,én még reménykedem,
annyi igaz hogy a homok nem a szelepekhez jutna elöször ha a gyertyátol esik be
a szerelőm azt mondta hogy meg volt már reszelve de most ki kell cserélni. ... mert meg van utve...ennyi. Ha értesz hozzá,segítenél? kérlek...
egyébként akkor meg xr szívó csonk is jó nekem ha van valakinek elfekvöben.....
egyébként kész a blokkom de még messze vannak sajnos az első hangok...
ezek közül válassz

egyik oldaldoboz helyére pont jó lesz
a légszürö gumira gondolsz ugye
minek a 4 uj szelep ezt nem ertem
jobbrol jon a szivocsonk....ra megy minden alakitas nelkul csak kicsit maceras ra tenni a gumit
te olcsóbban úsztad meg mint én.) de a tanulópénzt be kell fizetni
ja és mostmár nem adom el,megyek is haza ,úgyhogy Happy van :-)
Sziasztok. Új fejlemény a motoromról. Azért sem volt kompresszio mert amikor vissza lett a gyertya rakva,nem lett megfujva,és kosz került a belsejébe. Ez szépen összekarmolta, és most vennem kell 4 új szelepet,tomitest,szelepszál szim.,stb. De legalább az új dugattyunak semmi baja. Úgyhogy megint egy 50-es az én drágámra....
Én ilyent akarok most a domiba rakni csak az a baj hogy 2 cm vel magasabb mint a gyári bele való,úgy hogy kicsit faragnom kell a tartóján
neked simán rámegy a domi karbi az xr szívó csonkra? merre felé dob a te szívó csonkod?
ha minden fasza akkor mezitlab is
ilyen van
csak nem ennyiért
Topin akksid van?Mert nekem az volt és 2 évesen adtam el 5000 ft ért de még bőven használható,de most találtam akciósan ugyan ilyen Topin spirálcellást csak nagyobb kapacitásba újonnan 8500 ft ért.
önindítód és tankod van eladó?
én papucsban berúgom az xr4-et bármikor, de szerintem még vastag zokniban is sikerülne
ha meleg akkor még szemből is