Szia
Mivel olvasgatom a storidat és szerelő vagyok ha gondolod ahogy van el hozod vagy ha kell el is megyünk érte és meg csinálom neked hazugság nélkül
Amennyiben érdekel a dolog 06307423741
Kérd meg a szerelőt, fotózza le a hibákat, mutasd meg nekünk!
Egyszerre mind a 4 szelep nem megy tönkre, legalábbis így nem!
Biztos nem ez történt vele! (bár ez autóé!)
ez felettébb gyanús sztori, olyan még nem volt a történelemben ,hogy egy gyertya csere után behulló kis kosz tönkretett volna 4 szelepet,szelepszár szimeringet stb.
az lehet, hogy a szelepek már rosszak, ha megvan ütve az általában attól szokott lenni,hogy átugrik a vezérlés,de akkor is általában a 2 szivószelepbe akad a dugó,és akkor az a kettő sérül,kipufogó nem.
vagy ha annyira megvan nyúlva a vezérműlánc,és elvan tolódva a vezérlés az eredeti állapothoz képest,akkor is képes beleütni a szelepbe, láttam már ilyet is.
de hogy a gyertyánál behulló kis kosz nem tette tönkre a szelepeket,és nem tüntette el a kompressziót,az tuti.
egy kis port,sárdarabot ilyesmit simán kiköp a kipufogóba,persze nem tesz jót semminek,de ilyen drasztikus dolgokat nem kéne csinálnia.
ha új dugot tetettél bele akkor a szerelődnek látni kellet már akkor milyen a szeleped,sőt ha jó szerelő ha nem is marta a szelepfészket de legalább becsiszolta cserélt szelepszár szimeringet és úgy rakta össze.hogy össze karmolja ahoz fémdarabb kell de akkor kap a henger dugo is szerintem alkatrész kell a szerelődnek.
Szét tudja vágni a por a szelepet és szelepüléket de itt ebben az estben inkább csak a kipufogó szelepnél csinálhatott volna kárt mert nem a karbin keresztül jutott be a kosz vagy por.
itt a neten csak találgat az ember
de az biztos ha bekap egy kis retket attól még mennie kell, egy ideig
havernak a szívószelepe ment tönkre(meg a henger&dugó) mert nem volt jó a légszűrő betéve és nyelte a homokot, de még szarrákopva füstölve is ment vagy 5000km távot
szerencsére a crm en nekem van alu merevítős,csak elvolt hajolva,de levettem és visszahajtogatam :D
valamikor majd ki ugrom már dumázni egyet ja meg kv-ra
szerezhetnél nekem kézvédőt persze nem ajándékba de ocson
Te igértél a csimára egy kesztyüt vagy már felejtesz is ?
Mivel olvasgatom a storidat és szerelő vagyok ha gondolod ahogy van el hozod vagy ha kell el is megyünk érte és meg csinálom neked hazugság nélkül
Amennyiben érdekel a dolog 06307423741
keztyű? köttessek egyet neked nagyanyámmal ?
Nem vagyok egy medve tipus tehát nem alszom téli álmot :D
Mi van a kesztyümel?
Egyszerre mind a 4 szelep nem megy tönkre, legalábbis így nem!
Biztos nem ez történt vele! (bár ez autóé!)
az lehet, hogy a szelepek már rosszak, ha megvan ütve az általában attól szokott lenni,hogy átugrik a vezérlés,de akkor is általában a 2 szivószelepbe akad a dugó,és akkor az a kettő sérül,kipufogó nem.
vagy ha annyira megvan nyúlva a vezérműlánc,és elvan tolódva a vezérlés az eredeti állapothoz képest,akkor is képes beleütni a szelepbe, láttam már ilyet is.
de hogy a gyertyánál behulló kis kosz nem tette tönkre a szelepeket,és nem tüntette el a kompressziót,az tuti.
egy kis port,sárdarabot ilyesmit simán kiköp a kipufogóba,persze nem tesz jót semminek,de ilyen drasztikus dolgokat nem kéne csinálnia.
de az biztos ha bekap egy kis retket attól még mennie kell, egy ideig
havernak a szívószelepe ment tönkre(meg a henger&dugó) mert nem volt jó a légszűrő betéve és nyelte a homokot, de még szarrákopva füstölve is ment vagy 5000km távot