Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.expressz.hu/kezvedo-45008387/
mi az olcsó ?
és esetleg nem tudsz olcsó műanyag tankot? persze olcsón
egy darabot sem találok ami ocso
nézd meg az apróhirdetéseket,van pár ,
szerencsére a crm en nekem van alu merevítős,csak elvolt hajolva,de levettem és visszahajtogatam :D
te vigyázni ?
valamikor majd ki ugrom már dumázni egyet ja meg kv-ra
aham leadom a mélytelepen...
csak felejtesz de mind1
szerezhetnél nekem kézvédőt persze nem ajándékba de ocson
a domi hengerfejel:) új iridiumos gyertyával egyenlőre domi karbival remélhetőleg jobban vigyázok majd rá
szép repedés, felhegesztitek?
nem felejtek ,de nekem sincs keztyűm csak egy bőr utcai,azt használom most endurora is
ha ülés gondod van mert szakadt vagy valami csináljuk már azt is
nem voltam ez tény de nagyon tél volt és sok volt a gondom bajom
Te igértél a csimára egy kesztyüt vagy már felejtesz is ?
Szia
Mivel olvasgatom a storidat és szerelő vagyok ha gondolod ahogy van el hozod vagy ha kell el is megyünk érte és meg csinálom neked hazugság nélkül
Amennyiben érdekel a dolog 06307423741
csak nem volált aktív mostanába
keztyű? köttessek egyet neked nagyanyámmal ?
Szeva
Nem vagyok egy medve tipus tehát nem alszom téli álmot :D
Mi van a kesztyümel?
Kérd meg a szerelőt, fotózza le a hibákat, mutasd meg nekünk!
Egyszerre mind a 4 szelep nem megy tönkre, legalábbis így nem!
Biztos nem ez történt vele! (bár ez autóé!)
ez felettébb gyanús sztori, olyan még nem volt a történelemben ,hogy egy gyertya csere után behulló kis kosz tönkretett volna 4 szelepet,szelepszár szimeringet stb.
az lehet, hogy a szelepek már rosszak, ha megvan ütve az általában attól szokott lenni,hogy átugrik a vezérlés,de akkor is általában a 2 szivószelepbe akad a dugó,és akkor az a kettő sérül,kipufogó nem.
vagy ha annyira megvan nyúlva a vezérműlánc,és elvan tolódva a vezérlés az eredeti állapothoz képest,akkor is képes beleütni a szelepbe, láttam már ilyet is.
de hogy a gyertyánál behulló kis kosz nem tette tönkre a szelepeket,és nem tüntette el a kompressziót,az tuti.
egy kis port,sárdarabot ilyesmit simán kiköp a kipufogóba,persze nem tesz jót semminek,de ilyen drasztikus dolgokat nem kéne csinálnia.
ha új dugot tetettél bele akkor a szerelődnek látni kellet már akkor milyen a szeleped,sőt ha jó szerelő ha nem is marta a szelepfészket de legalább becsiszolta cserélt szelepszár szimeringet és úgy rakta össze.hogy össze karmolja ahoz fémdarabb kell de akkor kap a henger dugo is szerintem alkatrész kell a szerelődnek.
Szét tudja vágni a por a szelepet és szelepüléket de itt ebben az estben inkább csak a kipufogó szelepnél csinálhatott volna kárt mert nem a karbin keresztül jutott be a kosz vagy por.
vagy már akkor is kukásak voltak amikor össze lett rakva, szóval meg sem nézték.....
oké..tehát ettől még nem szabadna minden szelepnek meghalnia....hm. .
itt a neten csak találgat az ember
de az biztos ha bekap egy kis retket attól még mennie kell, egy ideig
havernak a szívószelepe ment tönkre(meg a henger&dugó) mert nem volt jó a légszűrő betéve és nyelte a homokot, de még szarrákopva füstölve is ment vagy 5000km távot
nekem annyiból könnyű hogy a légyzürö házon is lakítanom kell már csak az a fene szívó csonk kellene