Itt biztos beindíttatják,sőt talán még a hiányzó "E" uniós jelölést is keresnék rajta.Mondjuk azt tudnék rá csinálni.Kicsit hangos,és azért jó lenne,egy gyári dob.Ha nem jön össze,akkor csinálok/csináltatok bele kivehető folytást.
Ez az uccsó légpuskás hozzászólásom
A gamo tényleg egy szar,volt hozzá szerencsém.
A Hatsan bár török,de már,régóta gyárt fegyvert(rendes vadászpuskákat is gyárt)
alinkelt stuki nagyon pontos az ereje,ellené,50 m egy jó távcsővel egybeszakadnak a lövések,a csove cook-ös(a cső vége 0.02mm szükebb mint 5.5 mm ez a lövedék szoknyáját igazítja ki,hogy tökéletes legyen ami stabilizálja és így növeli a pontosságot.a csóve is jó hosszú58cm58cm,és nem egy olcsó szar 160eFt a stuki+pumpa40eFt,fieldtarget versenyeken is szokták használni
Sziasztok!Nincs valakinek XL600-hoz gyári kipufogója?Sajnos amit kaptam a motoromhoz,már úgy néz ki,hogy menthetetlen.Jelenleg egy mach hokasuya sportdobbal használom,de ebben nincs semmi folytás,teljesen nyitott dob.Nemsokára műszaki...
de én ráértem volna akár már csütörtökön menni érte......
nem is lett volna baj hogy ha mondja hogy van aki előttem megnézi és ha kell neki akkor viszi..
de már jártam így máskor is hogy várom a csomagot, nem jön, írok neki hogy most mi van aztán elvitte más
de legalább írna a köcsögje hogy ne lesse az ember a postást
ez ismerős
megbeszéltük a csávóval hogy kell a gép és megyek érte amikor neki jó
még fel is hívtam ami ritka dolog tőlem.....
aztán úgy egyeztünk vasárnap megyek érte mert akkor ér rá, hívom reggel hogy most indulok, aztán benyögi hogy tegnap elvitték
hihetetlen mennyi köcsög van
legalább kettőnek kell lenni a háznál de ha több az sosem baj
8000 FT gabor8181@freemail.hu
A gamo tényleg egy szar,volt hozzá szerencsém.
A Hatsan bár török,de már,régóta gyárt fegyvert(rendes vadászpuskákat is gyárt)
alinkelt stuki nagyon pontos az ereje,ellené,50 m egy jó távcsővel egybeszakadnak a lövések,a csove cook-ös(a cső vége 0.02mm szükebb mint 5.5 mm ez a lövedék szoknyáját igazítja ki,hogy tökéletes legyen ami stabilizálja és így növeli a pontosságot.a csóve is jó hosszú58cm58cm,és nem egy olcsó szar 160eFt a stuki+pumpa40eFt,fieldtarget versenyeken is szokták használni
ősz óta van fönn vagy 10
bár némelyik nem az az iszapolós kategóriás
de miért egy ilyen böszme döggel akarsz?
2 helyen is voltam már, szóval csak műszakiért kár venni
nem is lett volna baj hogy ha mondja hogy van aki előttem megnézi és ha kell neki akkor viszi..
de már jártam így máskor is hogy várom a csomagot, nem jön, írok neki hogy most mi van aztán elvitte más
de legalább írna a köcsögje hogy ne lesse az ember a postást
megbeszéltük a csávóval hogy kell a gép és megyek érte amikor neki jó
még fel is hívtam ami ritka dolog tőlem.....
aztán úgy egyeztünk vasárnap megyek érte mert akkor ér rá, hívom reggel hogy most indulok, aztán benyögi hogy tegnap elvitték
hihetetlen mennyi köcsög van
ez a legolcsóbb, ez mifelék van