Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

M8-as csavar és 16mm a fej szélessége. Sima anyát teszek majd rá, azt meg tudom húzni.
Az a helyzet, olyannak kell legyen a feje nagysága, hogy ne tépje ki a gumiból! Ezért ha 6os csavar megy bele akkor belülre is kell a fa kötésű alátét! Ennek nem tudom mekkora lehet a feje és meg tudod e húzni majd az anyát. A másik dolog, belül vigyázni kell ne tudja kicsípni vagy kireszelni a belsőt! Vagy egy rossz belsőt beleragasztani ha már bent vannak a csavarok.....
Remélem tudtam segíteni
Nincs mit!
Heló
nem te hírdetted a tárcsát a 900RR forumon,vagy ez megy fel az RR-re is?
mi pénzért adnád?
Majd egyszer lehet szerzek,de most jó ez igy ezzel a memória kártyával
megrendeled, aztán pár mozdulat és lesz annyi helyed hogy kiadhatod bérbe is
Sejtettem de én inkább ebbe nem bonyolódnék bele
gugli fordító.......
de pár szóval:
ki lehet cserélni a belét "olcsóért" jó nagyra.
sracok ha jool megtomom gyapottal a pufogot akkor lesz joo mely hangja? vagy hogy van ez?
Köszi de 70 dollár se olcsó egy szaros memória kártyáért Viszont ez az orosz oldal mit akar tartalmazni mert sajnos nem vagyok túl jó oroszból nem nagyon figyeltem oda annak idején a suliba oroszórán
Először ujíttasd fel elejét hátulját csikával szerintem utánna próbáld ki aztán gondolkodj el hogy kevés e a gyári teló
egy spéci rugó nem lenne elég abba a domiba?
30ezer felé van wilbers cucc épp ma néztem
a hátulja keményebb árfekvés az 200e felett van egy gázos rugóstag
Az ott pont jó helyen van, az ismerettségi körömbe került az az xr- amiben nem volt 3-as sebesség, 200ért vették, nem tudjátok már mennyiért árulta a tulaja, mert én 240re emlékszem?
masteronnak asszem WP van de nemtom mibol
annak írtam aki tologatta nagy hévvel a motorokat felfelé és amikor a csapat még ülni is lihegve tudott simán futott felfelé a hegynek
Ja értem csak azt hittem,hogy visszalépett mert nem engedtem el azt az ezrest
fürdés közben összeállt az ihlet
de még mindig mínuszolják kitartóan
Jó a jogsid! Grat hozzá még egyszer!
nem a pénzen agyal, hanem hogy kell-e neki a közeljövőben
alig van km abban a gépben, szerintem még 10ezer sincs
ha hív szerintem csak hétfőn
annyit tudsz trükközni hogy a mapsource-ban csak azt a részt jelölöd ki amerre menni akarsz mindkét térképen és úgy tolod fel a kártyára
a 2 dunántúl tuti ráfér
Amúgy mi a helyzet a haveroddal nem kell neki a lánc?Vagy sokalja érte a 6.000 ft ot?Mert ha igen akkor mond meg neki hogy elküldöm neki ingyen és még a boritékba beteszek egy ötezrest biztos ami biztos alapon
Igazából annyira nem nagy gond mert amit akartam az rá fér és igazából azt is meglehet csinálni,hogy feltöltik a topo giude-ot és rá teszik a tuhu útvonalait az igy rá fér.Annál több már szerintem nem kell
hátizsákban
De hol a rendszám?