egyszer ragadtam be es itt meg csak egyedul motoroztam...azt tudni kell hogy hatul sima uti gumi volt....masfel orat szenvedtem mire kiszedtem....nemtom hanyszor lefulladt....mire beinditottam a sarba nem is mondom ....ugy el faradtam hogy mikor kiszedtem fel orat fekudtem a fube
hát remélem lesz ennél több is
van alapbérem meg mozgóbérem, aztán minél több az eladás annál több a mozgóbér
most meg nincs eladás.... ilyenkor csak minimálbér van
hát nekem marad az egyedül motorozás.... mostanság még Janszi sem jön ijesztgetni a csörömpöléssel mögöttem itt azt hiszem épp le gallyazott a géppel:)
egyszer villogott már a beszarásjelző, egy nagy réten mentem át amin volt víz
volt valami autó nyomféle, gondoltam ha neki sikerült nekem is fog
amikor a keréktengely is vízben volt már gondolkoztam hogy vissza kellene fordulni de utána kisebb lett a víz egy ideig
utána mélyült és mélyült..... a végén már a seggem csapkodták a hullámok megállni nem mertem visszafordulni még úgy sem
a gép is egyre nehezebben ment mert tisztára berakódott gazzal
kicsit már fullákolt is
amire végiggondoltam mekkora szopás lehet ebből addigra lecsökkent a víz akkorára hogy elmúlt a fullákolás
aztán kievickéltem de azóta sem voltam arra még nyáron sem
ha bennragad akkor egyedül tuti ki nem szedem.....
Egyedül nem valami élvezetes... Az ember nem is megy úgy meg nem is lehet bevállalós. Ha már van valaki veled ha bármi gáz van tud segíteni.....
Estem már úgy én is ha nincs ott valaki nem tudom a saját lábamról leemelni a motort
Sajnos ezek a fizetések valahogy nem akarnak felfele elindulni.... Ha nincs kis mellékes én is gondban vagyok, persze nekem még nincs család sem....
egy megfelelő társasággal én is tuti többet mennék
ezt az egyedül csapatást, tök szar elkezdeni, meg gyorsan meg is unom
idén kipróbálom a túra szakaszt is majd meglátom melyik jön be jobban
bár ha ilyen 70 ezres fizukat kapok mint legutóbb is akkor nem sok benzint kell venni
Aki keres!
van alapbérem meg mozgóbérem, aztán minél több az eladás annál több a mozgóbér
most meg nincs eladás.... ilyenkor csak minimálbér van
Tapasztalatok:hidegen stabilabb volt az alapjárat
könyebben indult kb.ennyi
meg nádvágót aki kihúzza......
volt valami autó nyomféle, gondoltam ha neki sikerült nekem is fog
amikor a keréktengely is vízben volt már gondolkoztam hogy vissza kellene fordulni de utána kisebb lett a víz egy ideig
utána mélyült és mélyült..... a végén már a seggem csapkodták a hullámok megállni nem mertem visszafordulni még úgy sem
a gép is egyre nehezebben ment mert tisztára berakódott gazzal
kicsit már fullákolt is
amire végiggondoltam mekkora szopás lehet ebből addigra lecsökkent a víz akkorára hogy elmúlt a fullákolás
aztán kievickéltem de azóta sem voltam arra még nyáron sem
ha bennragad akkor egyedül tuti ki nem szedem.....
Estem már úgy én is ha nincs ott valaki nem tudom a saját lábamról leemelni a motort
Sajnos ezek a fizetések valahogy nem akarnak felfele elindulni.... Ha nincs kis mellékes én is gondban vagyok, persze nekem még nincs család sem....
Élmény az van
ezt az egyedül csapatást, tök szar elkezdeni, meg gyorsan meg is unom
idén kipróbálom a túra szakaszt is majd meglátom melyik jön be jobban
bár ha ilyen 70 ezres fizukat kapok mint legutóbb is akkor nem sok benzint kell venni