Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 évig volt meg, de egy fokozatot sem kellett azon állítani
Akkor legalább sokat elment rajta a lánc nem sűrűn kellett utána húzni
úgy kell csinálni mint a cagivám hátsó lánckereke volt
mivel sehol nem árultak hozzá, így leköszörülték a fogakat aztán másik lett ráhegesztve
mondjuk még azóta sem értettem meg minek volt 530as lánca egy 17 lovas gépnek
igaz nagy seftes vagy
Na jó ez a trükk most nem jött be de ez az egy ilyen elbaszott üzletem volt eddig ami a motorral kapcsolatos amúgy általába profitálni szoktam
ha a ténérébe jó lenne akkor megvettem volna de nekem nincs hová tenni.....
én még a kutya nyakába se tudom tenni
Persze Nem kell itt lánckerék,hanem jövő héten mikor megyek le Oroszlányra a motorhoz előtte beugrok Tatabányára a pink motors-hoz és veszek egy D.I.D sca 0409 118 as láncot 13.000 ft ért aztán berakom a motorba.Ha valakinek nem kell ezért a nevetséges összegért egy új GYÁRI Yamaha vezlánc akkor bele akasztom a kutyám nyakába
ugye ugye a sok trükk meg biznyic ujat már rég felraktad volna azt el is lenne felejtve
bontott yamaha lánckereket a hondára
Annyiért nem adom oda mert annyiért bontottat se kapsz és nem kenyérre kell a pénz csak bosszant amiért ennyire hülye voltam,hogy Yamaha láncot vettem a Hondába és megse fordult a fejembe,hogy más lehet a fog kialakitása
szóval akkor csak 5 annak a láncnak a félára
Na tessék 50% Ezen a számon elér:06 20 349 8275 Amúgy amegmondom őszintén én 9500 ft ért vettem és a Domiba akartam belerakni mert abba is 118 csapos kell csak nem vettem számíttásba,hogy a Yamahának más lehet a fogaskerekének a kiképzése és ezért nem ült bele rendesen a Domi lánckerék fogaiba.Originált csomagba volt én bontottam ki 1 métert se ment a lánc mert már mikor rápróbáltam a lánckerékre ott megbukott a dolog
nem lehetetlen hogy hívni fog, gondolkozik rajta
szóval 50% esély máris van
Csak két csap csak
A tiedbe 120 csapos kell ez meg 118 csapos
A manóba mind1 azért köszi
ha csak fele ennyire tudnék egyensúlyozni akkor már nagyon jól tudnék motorozni.
mondjuk az a rolleres csávó sem semmi....
A 426-hoz sajnos nem jó de olvasd el visszább belinkeltem egy listát milyen típusokhoz jó.
426 hoz jó lehet vajon?Mert nekem az van!
Nekem van Érdekel?
Nem..Masteronnak!
azért már megdolgoztál szerezted érte az e09-est
nem lett volna egyszerűbb egy sima anya? aztán hidegvágóval megkoppintani a menetet?
Sziasztok! Mocis neked van eladó vez.láncod?