úgy kell csinálni mint a cagivám hátsó lánckereke volt
mivel sehol nem árultak hozzá, így leköszörülték a fogakat aztán másik lett ráhegesztve
mondjuk még azóta sem értettem meg minek volt 530as lánca egy 17 lovas gépnek
Persze Nem kell itt lánckerék,hanem jövő héten mikor megyek le Oroszlányra a motorhoz előtte beugrok Tatabányára a pink motors-hoz és veszek egy D.I.D sca 0409 118 as láncot 13.000 ft ért aztán berakom a motorba.Ha valakinek nem kell ezért a nevetséges összegért egy új GYÁRI Yamaha vezlánc akkor bele akasztom a kutyám nyakába
Annyiért nem adom oda mert annyiért bontottat se kapsz és nem kenyérre kell a pénz csak bosszant amiért ennyire hülye voltam,hogy Yamaha láncot vettem a Hondába és megse fordult a fejembe,hogy más lehet a fog kialakitása
Na tessék 50% Ezen a számon elér:06 20 349 8275 Amúgy amegmondom őszintén én 9500 ft ért vettem és a Domiba akartam belerakni mert abba is 118 csapos kell csak nem vettem számíttásba,hogy a Yamahának más lehet a fogaskerekének a kiképzése és ezért nem ült bele rendesen a Domi lánckerék fogaiba.Originált csomagba volt én bontottam ki 1 métert se ment a lánc mert már mikor rápróbáltam a lánckerékre ott megbukott a dolog
mivel sehol nem árultak hozzá, így leköszörülték a fogakat aztán másik lett ráhegesztve
mondjuk még azóta sem értettem meg minek volt 530as lánca egy 17 lovas gépnek
én még a kutya nyakába se tudom tenni
szóval 50% esély máris van
mondjuk az a rolleres csávó sem semmi....
http://www.youtube.com/watch?N...