Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok kösz megnézem...
soha semmit el nem dobnék minden elfér a hátiban most is haza hoztam a törött darabot aztán úgyis megy a kukába... valahogy bűntudatom lenne....
Ment a mail!
mert az emberek túlnyomó többsége köcsög.
nekem is volt olyan motoros ismerősöm hogy hozta flakonba a pótbenzint aztán mikor beleöntötte a benzint a tankba eldobta
mert már üresen nem fért el a hátizsákban
de ez elmondható az italos-ételes cuccokkal is
ha kapok cimet bármikor elhozom amikor neked megfelel majd:)
Valamikor elugorhatnál érte,látom Te is Bp-i vagy. Írok címet,elérhetőséget privátban,aztán megbeszéljük.
én egyszer meglátom melyik szemetel fotózom le és jelentem fel.... miert tartunk még mindig itt?
jó pár éve amikor még a dt-vel saraltunk karók voltak a sárba dobálva
pedig előtte nap nem volt
rendben nekem megfelel ennek most örülök kössz
profi80@citromail.hu ha mailra szeretnéd írni..
3500? 4500ft volt amikor megvettem,de nem raktam fel.
egy komplett redöny volt a hó alatt amin megcsusztam:( miert kell ennyire tetűnek lenni az embereknek?
érdekelne mennyit kérsz érte?
Nekem van egy vadi új fekete CRF első sárvédőm,pont illene a fekete vasadhoz.
mai nap termése elsö sárvédö kuka
Aki tanítgat boxingolni mikor ráérek nem igen veri a hetven kilót,oszt ha felidegelnénk 2-3 ilyen magam forma közel százas hülyét csunyán leverne hirtelen ,
Azert vagyok a legmagasabb mert anyam mar osszefele megy szegeny fater mar meghalt tesom meg koran szokott ra a cigire..:D
nem akartam en semmi olyat mondani!nekem aztan meselhetsz hobbitokrol azt se tudom mi az:D nem lattam egy gyuruk ura reszt sem:) De akkor ezekszerint te is olyan magas vagy mint amilyen szeles voltal!De nezzuk a jo oldalat a magassagnak. ha egy colstok csajod lenne,mikozben csinalod a fejed pont a melleinel lenne!Ugye h van elonye?:D
járásban is olyan vagy mint a kicsi ogre:D én totál birol mikor ballagsz le a kocsihoz dumálni:D
Mondjad nyugodtan a profilképemen még versenyszinten edzésben voltam 1 éve 105 kg-osan,most hogy nem edzem lecsoffadtam 92kg-ra
Nem rosszindulatból írtam csak mikor azt irtad,hogy te vagy a legmagassabb a családba egyből a Gyűrűk ura jutott az eszembe
Amúgy meg én is csak 168cm magas vagyok
Ekkora vagyok ennyi jutott! Ebböl kell gazdálkodni..néha elöny..néha hátrány
Tudnék rá mit mondani de veled nem kekeckedek a profilképed alapján..........
Mik vagytok ti?Hobbitok? Zsákos Andrus