Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment a mail!
Hát ezzel már nincs mit tenni.. de amugy jó mert még a combomat is védi..
ha hamarabb szolsz megvettem volna most vettem mert sokat vagyok a földön
és még atöbbi előnyét nemis mondtad
Elég nehéz eladni mert 26.000az ára boltba..10ért nem volt rá érdeklödö!
inkább cseréld le kisebbre
kicsi asszony jó dolog, kevesebb sósavat kell venni hozzá
na ilyenekhez nem nyulok az tuti! Asszonkát is sikerült ugy választani hogy illik hozzám a 154cm-erével inkább akkor vagy eladom és veszek másikat ami jó vagy ezt átfaragom és akkor lesz egy személyre szabott térdvédőm!
Azon ne muljon! Tessék 1 fénykép! Pontosan ugyan ilyen ugyan ezzel a szinnel!
erre van már megoldás növekedési hormon bár van mellékhatása orr és fül csúnyán megnőhet de a testépítők szedik es a magasságod is nő
ment a válasz
fene tudja, lehet érdemesebb lenne kisebbre cserélni
mondjuk ha látnám lehet lenne ötlet
na jól van ne szivd a vérem még te is ...27évesen nem hiszem hogy nöni fogokn bármerre is nem hogy felfele..a poén hogy a legmagasabb én vagyok a családban..
Szóval akkor véleményed szerint marad a farigcsálás?
ehh
akkor nem a térdvédővel van a baj
én 190 vagyok nekem tuti nem lenne gond vele
meg kell nőni, eszel rendesen?
gyerekem kb ekkora 14 évesen
165cm...de inkább alacsony mint magas..
milyen magas vagy?
Hu ne is mondd! Vettem egy Thor MX Quadrant csizmát..nem nagyon van még betörve a szára is elég vékonyka..simán lábra jó fasza minden! Nem rég vettem egy dupla csuklós Zero7 térdvédöt mosható bélésest nagyon fasza sokat véd oldalról is magnézium betétes..szépséghibája az hogy ha felveszem utolsó fogakba tudom csatolni csak a csizmát...ami nem jó mert igy beázik! Széles a lábszár védö résza a térdvédönek meg szerintem nagy is mert ha a térdemre rakom akkor a bokám fölött van vége kb 5-8centivel...Szóval vagy le kéne cserélnem kisebbre ha létezik egyáltalán kisebb vagy átvaragni..de azt meg sajnálnám szétvagdosni! Ötlet?
ok
valamelyik nap akartam egy kört menni aztán alig tudtam bekapcsolni
elő kell szednem a sufniból a gumicsizmám, már ha nem rágtál széjjel az egerek
az szép! Motoros csizmába járkálj azt nem kell kötözgetni..
az semmi
nekünk nagy a família, aztán reggeli-ebéd-vacsora előjegyzések vannak
már a napi 3 vim-es doboznál tartok mert ha nem eszek rendesen akkor megsértődnek
januártól meg fogyókúra mert már nem érem el a cipőfűzőm........
Hát Ini...attól a mennyiségtől amennyit ittam nem böfögnél alkoholosat...mióta karácsony van még egy sört sem ittam meg...semmit..Üditözés van csak..meg kajálás..kikészit a napi 2ebéd..:D
betudjuk annak hogy aljasul le vagy ittasodva
na ezt jól megaszondtam...
Köszi az infókat! Bár egyedül nem megyek messzire mert azért ennek a sportnak is megvannak a maga kis veszélyei amik egyedül nem feltétlenül hárithatóak el ha 1edül vagyok :) De azért jó lehet
feltépsz a tuhura, gyors reg aztán a kütyük topikban tuti fognak segíteni összehozni
elég jó arcok vannak arrafelé is