Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azzal nincs is gond csak a Gmaps online térképet használ
műholdjel szinte mindenhol van
még ha nem is 100%-os a jel
aztán hogy 3 méteres pontossággal adja meg hogy merre vagy vagy 35 az már tökmindegy
aha értem..lehet utána lesek majd! Nem jöhet rosszul ha netán elkeveredek! Volt már rá példa hogy meg kellett állni telót elö GMaps-ot belöni és tájékozódni Müholdkép alapján hogy hol vagyok.. Ez egészen addig jó ha nem épp egy völgyben vagy ahol a Mobilnet = a Nullával...
Ment a mail!
nekem garmin gps-em van
de láttam már pda-n is
mobilon van a garmin mobile xt progi elméletileg oda is fel lehet tenni
legalábbis symbian oprendszerűre
ezeket az androidos dolgokat nem ismerem de a navitel-el kompatibilis legalábbis azt írják a tuhun
Nem ez miatt lesz eladva es az ara 200 korul alakul.
Ini min használto ilyen Túra térképet?PDA?Mobill?ha Mobil akkor Milyen rendszerü?
Na végre sikerült csak én voltam a hülye Köszi mégegyszer
nyisd le a bal felső részén a fület és ott ki tudod választani
Köszi Letöltöttem,futtatam berakta a mapsource-be de ott még se jelenítti meg a térképet
corsa83@citromail.hu
Dobj egy e-mail címet!
mennyit érne neked és mire cserélnénk? 1,5 év műszaki van rajta és most tettem bele egy jó 650 es blokkot egy hete csinosítom fejidom stb csere alakul szépen
ha jól másoltam ki ez az
http://turistautak.hu/file.php...
aztán feltelepíted
Sziasztok!
Ne bajlódj vele, cseréljük el és még rá is fizetek!
Ezt nem kell szerelni , mindene jó!
Ini!
Miképpen tudom letölteni a tuhu térképeit a mapsource-be? Mert nekem a turistautak.hu-n a navitel és russa térképeit adja be
a hatszázast sajnos a főtengejét sajnos barkácsolták nemrég derült ki és azolajat is eszegeti. de hogy járni tudjak vele beraktam egy 650-est addig. mert ha már csinálom szeretném teljesen felújítani
Mr XR dobj valami elérhetőséget vagy keress rá a Nick-emre Facebookon :) és jelölj meg :)
Eladó Ferodo 892P első fékbetét XL600/650/700 Transalp-ba (1997-2010), XR125L (2003-08), XR250R (1996-97), XR400R (1996-2002), XR600/650R (1993-2007) csupán 4790 Ft-ért.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Melyiket kell felújítani? Ami benn van motorban? A másik, ha jól tudom 650-es.
lenne egy kérdésem honnan érdemes rendelni xr 600-hoz fötengely,dugo, szelep alkatrészt olcson jót teljes felújítás lessz
poén meg az hogy ha valaki fékbetétet vesz 4500 veszel zsír újat
szép lessz, gratula hozzá
jól van most már abbahagyhatod
különben küldök kibaszásból óránként 1000mailt