Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ott felül elég puhának tűnik. Oda még betennék úgy négyet.
Januári fizu után na
Itt a tuti
Ez a januárig jó volt. Az már csak 12 nap.
Nem jó. Raktam már az ivós hátizsákba is de olyan szar íze lett, hogy csak na. Meg a szénsav is kimegy úgy. Jó ez a mostani hátizsák, mert ebbe 20 simán rá fér. A Husaberges 16-tól már szét akart pukkadni.
Szerintem nálam is januárig biztos! Meg ha most a 17es gumit beszegelem és elmegy a motor akkor mit kezdek vele átunna meg adjam oda valakinek 5000be a kereket
Neked a nap bármelyik percében jól esik Neked egy olyan motort terveznék amelyiknek a tankja helyén egy 20 literes sörös hordó lenne a benzin tankot meg az ülés alá szerkeszteném be
Nálam jegelve amíg nem lesz jég. Még pár nap és elolvad ez a kevés hó is.
A jó akkor máris más az összeg
A 72 Ft az nettó volt azt még elfelejtettem mondani.
Jól esik az reggel is.
Asszonyka marad itthon! Így jobb neki is és nekem is
az nem jó....... egész nap csak nyűg. a pumpálós nő meg elfér egy nagyobb zsebben is
Jövőre hozhatnál egy hús-vér nőt is aztán pumpálhatnád azt
Jó jó de te hozod asszonykát is ő ébren tart de én meg mire felpumpálom a guminőt addigra bealszom
Akkor esik jól a sör és utána nem kell altató
Jó Jó de mindig estére befáradunk
xtz
750 es mivel xtz vagy africa?
jövőre többet terveztem motorozni
már most oltogatom az asszonyt hogy szombat-vasárnap a színemet se látja áprilistól

ha összejön valami jó csapat lehet kinézek az erzbergrodeo-ra
egyik ismerős indul a 750essel
Este a tűz mellett jól esik a sör főleg mikor az Attila ( Correnti ) elkezdi mesélni a történeteit
nekem akkor esik jól a leraktuk a gépeket, és nincs más csak a sörözés!
Ha motorozunk akkor tiszta fejjel. Így is szivatom magam eléggé, nem kell hogy még meg is legyek szívva!
Akkor jó, ha meglesz az XR 600 R akkor van hozzá tartalékom!
De az jó bele
Ilyen van nekem is csak én 25.000 ft ért vettem