Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és használtan honnan veszed? Valami ismerőstől vagy hirdetésből?
Mivel egyiket sem használtam így nehéz tanácsot adnom
De a C18 még amit többet említenek mikor beszélünk gumikról
Babodra a Gyula a C02 vette pl a KTM-re. Láthatod a videók között is S-Túr tölti fel mindig...
Igen ez a gumi nehéz ügy én nem veszek vadi újat max csak vadi új állapotút kéz alól Ami így fél ár kb...
Milyen alkatrész kellene Xl-hez?
Mitas C06 , C12 , C18 -t nézegettem... nem tudom, nehéz dolog ez a gumiválasztás!
Most scorpion van elöl 5000be botoltam szinte vadonatúj
Nem sok kilométer van benne de csak dicsérni tudom
Sárra én a pirelli scorpion mx et javaslom
Sárban ha feltelik a gumi akkor teljesen mind 1 milyen.
Ahogy utána néztem az okosok a Six Days dicsérik de nem akarlak rábeszélni Az ára sem rossz
maradjunk a mobilnál úgy látom a mail nem prázik:D 8ropi lenne az ára de érdekel péz helyett xl alkatrész is de majd megbeszéljük..
leginkább földút, füves terep.... kő, szikla nem igazán!
Valami olyan kellene, amivel 5km/h felett is be lehet menni egy kis sárba (nem motort ellepő sárra gondolok, hanem pl nyomvályúkba..... , mert a mostani gumim elég bizonytalan, szinte rögtön kitör a hátulja, csak átdöcögni lehet vele sáros részen)
Olyan sajnos nincs
Pirelli Mitas Metseler az a lényeg hogy a bütykök között nagy legyen a távolság. Aztán lehet tovább is szűkíteni, hogy kőre stb....
Nem jött semmi, pedig nézem sokszor. vitboy77@gmail.com
De köszi a számod, valamelyik nap felhívlak!
Üdv!

Cross gumi vásárlás előtt állok.... tud valaki ajánlani valami jót?
18"-os kellene, hátsó és csakis terepen használom a motort! Valami olyan kellene aminek sárban is van fogása!
tel számom : 207740724 itt elérsz sztem gyorsabb mint mailozgatni:)
elvileg már irtam te mail cimedre
Szia

És ezt hol tudjuk beszerezni?
Kapok egy e-mail címet?
az a 250-350 "hibrid"?
egy időben gondolkoztam hogy az xr4-et elcserélni egy önindítós kisendúróra meg egy nagyra
csak olyan kevés pénz maradna meg hogy nincs értelme

mire átíratom kicsi módosítás(mindig van mit szögelni egy új motoron) maradna vagy 100 pénz a zsebben aztán egy kis dr meg egy xr4 között nem ennyi a különbség
egy quad blokkot kellene inkább vadászni az xr4-be mert a nej motorozna vele többet csak nem tudja berúgni
van a motoron es most a motort nem hasznalom igy azt se ......de amugy nincs
Köszi!
Már egyre jobb. Az bízós hogy lesz! De ilyen időbe olyan terep lesz.... Kicsit kíváncsi is vagyok már most.... Jó agyagos a terület
A gyors kötöző mindenre jó
Akkor jobbulást kívánok!
Jöhetnek majd a babodról készült videók!
Nagyon jó buli és sokan csak ez miatt jönnek főleg a terepjárósok közül
Devilkének egy kuplungkarja bánta ami gyors kötözővel orvosolva lett
Nekem a kézvédő műanyagja tört le és a kormány kapott egy pofont az élettől. A lábtartóm görbült el és a felfogató csavarja kopott el félig.
A kezemre estem rá 2-3napig nem tudtam rendesen fogni.... de ahogy telnek a napok egyre jobb lesz! A kuplung kar behúzásával vannak gondok...
Jövő hétvége babod elméletileg S-Túr hiányolt minket
Csapattal jó buli lehet
Annyira mégsem törted össze magad,ha most hétvégén is motoroztál Mi bajod lett? Motor egyben maradt?
Helló!
Szép helyeken jártunk! Kaposvár mellett a Zselicben! Megkaptuk az itinert és indítottak minket egyben az autósokkal. A egész táv idejét nem mérték csak a speciális szakaszok idejét. Lehetett csapatostul is indulni. Mi egy LTZ-hez csapódtunk már a rajt előtt és vele mentünk végig. A terepjárókat így neki nehéz volt előzni ezért volt olyan is, hogy 1-2-ben araszoltunk. Ez volt az első ilyen trophynk jövőre már viszünk itiner fűzőt is Voltak esések is, aszfalton jól összetörtem magam sajnos.... De összességében egy nagyon jó buli az egész! Mindenkinek ajánlom!