Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi nekem tetszik már csak az lenne a kérdés mennyire strapa bíró és milyen a fénye ? tehát akinek ilyen van írhat róla :) kritikát is akár de ilyesmit keresgélek az otvarom helyett
Ezek meggyözö érvek bár drz nekem is tetszik még sosem probáltam ezért kérdeztem:)
DRZ vs. XR ez nem könnyű kérdés és nem is tudok korrekt választ adni, mert drz-ém már régebben volt ráadásul S, az XR meg nem olyan régen van meg. A DR-Z-t nagyon szerettem jó gép, megbízható, de nekem kicsit olyan bumfordi és nehéz volt, mással meg voltam elégedve (kizárólag hobbira használtam) ha anyagilag úgy álltam volna talán még meglenne. Most sikerült annyi pénzt félretenni, hogy újra nyeregbe pattanjak, és úgy voltam vele, hogy Hondám sose volt, már annyian baztattak, hogy a Honda az isten blablabla , no meg könnyebb, minta DR... meglesek egyet.... hát ráültem gázfröccs... aztán bele is buzultam sőt azóta se bántam meg, hogy elhoztam, rendkívül játékos motor, ereje nekem elég.. igazán élvezetes gép és nem csak terepen. Visszatérve: az én véleményem:
Súly: XR
Futómű: XR
Moto:r hmmm elvileg DRZ, bár én nem érzek hatalmas különbséget ráadásul nekem nem hiányzik az a két böszme hűtő meg cserélgetni a vizet.
Indítás: Hát voltak gondok az elején a rugdosással, most már kezdek ráérezni, elvileg itt is DRZ, mert önindító, de nekem pl nem hiányzik az aksi, főleg ha lemerül... meg azt hallottam, hogy az igazi férfinak be kell rúgni a motorját!
Fogyasztás: x enduróknál hülye kérdés.
Összességében most az XR-re dobnám a pontot, szerintem nagyobb feelingje van, de jövőre visszatérek a kérdésre, mikor elmúlik a Honda "betegség" na meg persze a tél során aprítom széjjel. Mindegyik ideális egy hobbistának!
Gyanús volt nekem, de jól gondoltam. Volt Derbi DRD-m, abban is ilyen kerekek voltak. Elég erősek azok. Spanyol Morad felnik. Rohadt drága, ha külön veszi az ember újonnan.
Akkor ennyi! Köszi
Hali! Őszintén szólva nem nagyon keresgéltem felniket.. ezt dobta a gép olcsón. (egyik ismerősnek porosodott a garázsban) egyébként derbikbe, meg apriliába tesznek ilyen kereket. Szóval nem a legerősebb fajta kicsit kételkedtem is, hogy nekiálljak-e egyáltalán, de jól vizsgázott (megkínoztam rendesen) ráadásul én úgy vagyok vele, hogy a "durvulást" inkább a bütykös kerékkel művelem.
A kerékagy fel lett szabályozva, akkora csapágyméretre, mint az xr-nek ami van...távtartók ide-oda, körmös agyat betenni (kmóra) hátsó féktárcsa osztó és illesztőkör módosítás, előre féknyereg távtartó.... szóval volt rajta meló, de most minden itt van ahol annak lennie kell... remélem
estét!
Valakit esetleg nem érdekelne? minden gyári cuccával , +utcai gumik, + lánckerekek (többféle áttétel)...stb
még a gyéri kis elsősegélytasak is megvan
Poilisport MMX fejidom.
a vázért kompletten mitt gondoltál csak blokk nélkül de a többi marad rajta ugy mi péz?
Köszi! A fejidom nem tudom milyen, én már így vettem csak a matricát csináltam rá, de majd megnézem.
miről?
lemaradtam....
a váz, tank, idomok, ülés ha kell megeggyezünk a blok marad nállam nemkellene rugni csak gombot nyomni. öreg vagyok már
tetszik a domid ez még 500as?
A hátsó gumimat el ne add a nagy kiárusíttásba
hová a faszba mész te? korom sötét van még elsülyed az iszapban az a piros ízé.D
de már nem tudom követni ki mivel seftel:) nálam van futomü elsö hátsó, tank ülés deszka szivacs nélkül, blokk, ktm forditott telo ,brembo féknyereg vadi uj. betétekkel ,xr hátsó fék munkahenger és egy xl elsö telo kompletten ,elsö hátsó kerekek amik dominátorol vannak hátsó kerék tárcsafékes..egyébb aproságok .....
http://www.xr-italia.com/node/... aszem ez a blokk még ez is dupla karbis volt a motorszám alapján is ezt dobja ...
De szerintem megyek pecázni jobban járok
Helló
Á dehogy,csak próbálkozunk mint kezdő buzik a gőzfürdőbe
Megy ám itt a seft meg a biznisz
mocis barátomnál van egy blokk ami persze xr tehát lehet össze tudnánk rakni a tiedet érted? kerék is van nála tehát az se gond
Tehát ha cserélnénk elhoznám tőle a cuccost és itt volna minden ami a tiedhez kell kb ennyi
szerintem van alkatrész mert mocistol lehet elhozok mindent csak ott szét van szedve a blokk és nincs váz
De ha cserélnénk szerintem tényleg az volna a jó ha elhoznál mindent és itt össze raknám neked kivánság szerint aztán ami marad meg beszélnénk mi legyen persze ha nem hát nem
a blok csere nemnagy átalakítás és addig is tudom használni míg a 600-ast felújítom.fejidomot néztem még ,két kereket mert terpen elmászik ez nemnagy átalakítás szerintem