ritkán van okom a panaszra
ültem a motoremelő bakon aztán kötözgettem be az indexet, a villáskulcsot alig tudtam felvenni a földről
mondjuk vastag mellény volt rajtam
na ezt csinálja utánam valamelyik honda
kettesben 2 ezres fordulat(30km/h) 2 személlyel simán megy 15:40 áttétellel (a gyári 15:45) mindenféle küszködés és rángatás nélkül halad szépen
összeraktam a gépet végre
esztergályossal összenyitod a csatornákat a hengerfejben, egy xr adapter a karbihoz felpattintod, a szabad oldalt, lezárod, igaz nem jut egyformán gyorsan a keverék a két szelephez, de jó lehet
Sziasztok!
Sziasztok!
Keresek egy/két/hengeres négyütemű blokkot akár üzemképtelent is, legyen az 125 vagy 800. Oktató jelleggel kéne. Karbi nélkül is tökéletesen megfelel. Ha van olcsó eladó üzemképtelen a polcon és nincs rá szükséged engem érdekelne.
ültem a motoremelő bakon aztán kötözgettem be az indexet, a villáskulcsot alig tudtam felvenni a földről
mondjuk vastag mellény volt rajtam
megjött végre minden kacat hozzá, mondjuk fizetésig max cukros kenyeret fogunk enni
kettesben 2 ezres fordulat(30km/h) 2 személlyel simán megy 15:40 áttétellel (a gyári 15:45) mindenféle küszködés és rángatás nélkül halad szépen
összeraktam a gépet végre
ha gondolod elcserélhetjük tacskó kiskutyákra
jövő héten születnek(elméletileg)
Sajnos még mindig szenvedek a motoral nem megy nekem ez a csere dolog
nem tudom hogy van ez
Sziasztok!
Keresek egy/két/hengeres négyütemű blokkot akár üzemképtelent is, legyen az 125 vagy 800. Oktató jelleggel kéne. Karbi nélkül is tökéletesen megfelel. Ha van olcsó eladó üzemképtelen a polcon és nincs rá szükséged engem érdekelne.
Köszi