Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a dupla karbi nem jó,csak 30éve hitték azt a mérnökök,hogy jó de aztán rájöttek,hogy nem, aztán nem is rakták semmire
emgem is feltud mérgelni nagyon amikor nem birom a helyére tenni a karbit,2nél ugye ez még összetettebb
erről nem nyilatkozom
Miért volt dolgod 9 éves thai kislánnyal?
kezdem összepakolni az xt-t, ez az új szívócsonk olyan szűk mint egy 9 éves thai kislány
alig bírtam belenyomkodni....
amúgy mipicsáért jó ez a dupla karbi?
meg ez a nagy zsúfoltság..... 1 centivel előrébb lehetett volna a blokkot tenni, tizedét kellene küzdeni(ez az xl-re is igaz)
elhiszem
ááá így már tiszta
jaa értem,nincs olaj a hengerfejbe,vagy nincs elég.
Nem szigetelőszalag van, hanem a gyári gumi tartója, tehát az szigetel közöttük. Nem lesz meleg. Köszi. Majd szólok, ha megkaptam.
Nem
Mindkettő van benne gyárilag. A te motorodon gyári az a szelepfedél, hidd el.
A pannónia nem enduro, nem oda tervezték.
De van rajtuk az is pluszban.
88-tól automata deco a vezérműtengelyen + van rajta bovdenes kézi is egyszerre.
persze 300 euro volt....majdnem ugyan az a baja volt mint most
na igen vannak ilyen őrültek,akik csak hajtják,de fingjuk nincs róla mi merre hány méter. de úgy vetted ,hogy valami baja volt alapból,nem?
külsejére lehetne mit költeni az tény,te az erdőbe nem kell csili vilinek leenni,fejidom kéne rá, fesszabájzó, meg kézvédő esetleg a gallyak ellen.
meg monsteres matrica +5lóerőér esetleg
asszony eljátszik vele a kertbe csak akkor le kell ültetni a gépet,ha csak nem valami atom hosszúlábú 180magas csajod van
hat es en egy hulyetol vettem aki csak jart vele es szarott ra....meg olajat sem cserelt soha aszonta
ami van rendszámos
sikerült de keserves volt az út. a motoron gondolkodom kicsit még, sokallom tudom írtad rendben van .de a külseje ,sokat kellene rá költeni még.lámpa stb. másnem jó lessz az asszonynak
lesz egy utcai xr ed meg 1 terepre való xr ed
jaaa értem,akkor tárgytalan ez a téma?
az kemény,összetört az úszó,de haza tudtál még venni vele ?
eltört,akkor gondolom nem zárt el a tűszelep és ömlött orrán száján a benzin ?
domié. és bevágodtam egy erdőbe és utánna pőrgött a motor szédszedtem most és az úszo darabokba
tervezem ,hogy átnézek csak az enyém hátul is tárcsás. mit kezdjek egy dobfékessel? kerék meg kéne mert aszfalton rossz a kroszgumi. most enduro van rajta de keserves terepen
domi karbi van neked? nekem is az volt a régi xr emen,de valahogy nem pont akkora ,mint az xr é,és olyat küzdöttem vele ha vissza kellett rakni,hogy elborult az elmém néha tőle :D
ezen most gyári xr 6 karbi van,ezt könnyen visszatettem takaritás után
alkatrésznek nem rossz ha va negy másik,ebbe ilyen erősített did felni van asszem xl 600 lm ből származik, még fasza gumik is vannak rajta
ha gondolod gyere át szarvasra nézd meg, 40km csaba,nincs túl messze aztán lehet megegyezünk
lehet hogy csak így tünik magasnak ,lehet nekem se alacsonyabb