Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam a lendkerék felőli dekni közepénél lévő sínyli meg általában. Úgy megtépik, hogy csak nehezen tudom kihajtani. Hiába használok hozzá bele illő imbuszkulcsot, valamennyire elnyalja a hatszög nyílást.
Nem ismerem, de beszéltem vele telefonon, jókat mondott a motorról, kp kell neki is. Ha lenne lóvém már mrndtem volna megnézni!
Szia
Szerintem akkor el tudod képzelni mit éltem át ha szinte egész nyaram rá ment az mtx-re minden jó peca hetem elszaladt
ma ismét áldottam a sufniszerelők kezeit
úgy meghúzták a szelepállító ablak csavarját hogy csak darabokban jött ki
hidegvágóval ütlegeltem negyed órát mire megindultak közben nem kicsit szétvertem
Pontosan
Minden pont annyit ér, amennyit adnak érte.
Kívülről nagyon egyben van így kép alapján. Nem egy szakadt darab.
nem ismerem csak a tipust de ár az nagyon jó
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_600_r-6380113 ezt ismeri valaki?
igen csináltam már olyat is
tomott mar meg valaki uvegvattaval kipufogot?
130000 140000....de ha bontod a blokkot szolj mert lehet erdekelne a veztengely
na igen
Szia amúgy
komolyan gondolom hozd el össze rakjuk neked motorod persze ha érdekel a dolog gondold át nem sietek lassan úgy is lerakom a vasat azt marad az autó
szerintem ennél jobb ajánlatot nem is kaphatnál mert amit én meg csinálok az nem szar
kérni lehet bármennyit
én is kérhetek az xr4-árt akár 700at is
én nem vagyok elszállva olasz szarokért kérnek 150-200 közt
és igazából cserélni szeretném nem eladni tehát szerintem mind1 ki mit kér csere vagy nem azt ennyi
160.000ft akarsz az Mtx edért? Azért közel 30 éves az elől-hátul dobfékes motorért? Te dolgod,de ne csodálkozz hogy a kóbor kutyának se kell Nem bántás képpen írom ezt neked de épp az imént írtam,hogy sokan el vannak varázsolva a motor árakkal kapcsolatba
van egy 600xr-em papíros csak kell egy kis alkatrész
persze az volna jó megoldás ha itt volna a tied is azt meg csinálnánk neked faxára
nekem nem lényeg papir
Azt mondta nincs különgség, csak az ára!
ha mosogatod jó amúgy nem ajánlom persze sparco olajal kezelve jó
átgondolom még most nézegetem az este hozta csak el annyi,hogy kerültem eggyet vele. feltudom küldeni járnak ismerősök. de ez sem papíros
igazából kp 160 alatt nem adnám oda de a jó megoldás a csere volna bár kp azért volna jobb mert akkor nem kéne genyoznom azt tudnék venni 140 xl vata új csak sajna kp kell neki
Köszi,és terepen nagy porban is jól megállja a helyét a K&N légszűrő is?