Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos néztem csak a váz lengőkar tank idomok amiket nemtudok beépíteni a többit sajnálom mert jó lehet bármikor
szerintem ha valami jó azt kár öszvérnek csinálni
igazából lehet nekem elég lesz maradvány is
köszönöm de megoldom hosszú lessz a tél, csinálok egy öszvért
szerintem valahogy hozd el és meg csinálom neked patentra ha kell átrakjuk a blokkot
kanakédra is kéne 2 kerék
növessz nagy segget aztán sikerülni fog

nekem lassan minden mozzanatra másik lesz, bár egyik szakadtabb mint a másik
ja és biciklim is van kettő, egy aszfaltra meg egy terepre

de leginkább a kanapén heverek, így kevés baleset érhet
szia
beindítottam mentem vele délelőt nincs vele gond. arra jutottam,ha nemviszik el a xr-t átteszem a blokkot olyan szépen jár öröm hallgatni.
itthon vagyok :) kell a péz a zsömire sajna egy seggel 2 lovat nem birok már ahogy lesz lelki erőm fotózom le ami van azt megy minden... sztem jól járnál a a blokkal és a futóművekkel... kis pézböl lehet csinálgatni öket azt tavaszra kész is van
otthon vagy vagy csajozol?
drága barátom meg dumáljuk
szép napot
na mizus lesz csere vagy nem?
mit kérnél érte? képet küldenél a jozso01@freemail.hu ra
köszi
érdekel egy 97-es műszakival 2014 07-ig indul megy szépen
egyébként hogy érzed mi a fö különbség drz és xr között?
gondolom azért vannak tapasztalataid ..
igen ,azt :)
szia!
jolnéz ki szerintem. most tervezem én is átalakítani kicsit az enyémet milyen felniket tettél bele?
jó lett .....nagyon . Ez milyen fejidom?
Sziasztok!
Belefaragtam utca kereket az xr-be. Egyébként nagyon jól lehet terelgetni supermotoként is, ha esetleg valakit érdekel ez a formája a motorozásnak (xr-el). Én csak azért raktam rá mert vegyesen fogom használni és olyan gumi nincs ami sárba is, no meg aszfaltra is jó.
Télen szétdarabolom a gépet, utána látványosabb lesz, de addig is pár kép a supermotos arculatról. Ja igen! Valaki tud olyan rendszámtáblatartót, amibe E betűs világítás van. Esetleg valakinek gyári?
szia
600-as xr-t keresel?
köszi
ezt elég jól fordította bezzeg mikor nekem kellet egy kukkot sem tudtam értelmesen össze olvasni
az durva foritás lesz
Itt találsz modell ismertetőt. A képekre kattintva leírás is szerepel.
Ha google chrome-ot használsz, le tudod fordíttatni magyarra az oldal olasz szövegét.
http://www.xr-italia.com/node/...
88-90-ig a két különálló cső rozsdamentes anyagból készült, tehát fényes, a henger pedig nikasil bevonatú alumínium. A 91 után kiadott egybeágazó pedig festett acél cső, a henger acélperselyes.