Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nsr?
mennyit szoktál inni vazzeg?
ép alkudozom egy Honda nsr
én 200ért adtam el a rendszámost, kitűnő állapotban
most már sajnálom......
200ért vettem aztán kb egy 50est rátoltam(több hónap kutatómunkával)
szerencsére 1991 volt a forgalmiban meg 35kw mert ezek nélkül el nem adtam volna
meg a dizájnosabb t4 tank volt rajta

szerintem vegyél egy romos 600ast olcsón, aztán tákolgasd
sajnos el vannak szállva az emberek
ha kp adnám enyémet oda adnám lehet még 120 nem tudom nem kenyérre kell a pénz tehát rá érek kitartani
amit meg néztél 85 ezerért azért meg én nem adom oda tudom hülye vagyok de ez van
sajna barátom nem mert sokra tartják azt is bár lehet ha már nem kell majd meg keres
Szóval lehet sokra tartom a kis fostalicska Mtx-m de ez egy jó motor és nem azért cserélném le mert szar hanem mert asszonyt is szeretném elvinni ide oda és ehhez kéne egy erőseb
Tudom nagy a pofám és majd adom lejeb is hát nem fogom öreg vagyok már változni is meg bohócnak is max megmarad !
akkor nem lesz cagiva?
nagy bizony és tényleg érdekel engem is
Már ne haragudj de ez egy fos állandó problémás cdi világítás tekercs stb
milyen nagy lett az érdeklődés
hát akkor nem jó a technikám
de akkor is sikerült
Engem is érdekelne belőle 1-2 dolog.
neked mi kellene megkérdezhetem?
lehet engem is érdekelne 1-2 motyó ,ha megbontod
XR4-en is olyan a vez tengelyen a deco, valószínű annál is úgy illik.
Lehet ez is olyan, mint Káoszé volt. Az övé is 91 utáninak nézett ki. Lehet ennél is csak cserélték az idomokat, meg a hátsó futóművet tárcsásra. Vagy a blokkot egy 91-előttire. Váz szám és motorkód alapján beazonosítható, meg kell kérdezni.
jool nez ki de a leomlot csereltek vagy nem 98-as
Még ez is csak 150.000ft aztán kb 10 évvel fiatalabb elől hátul tárcsa,forditott teleszkóp,csak összehasónlíttás képpen
az xr4en is?
én mindig(eddig 2x) a berúgókarral tekertem aztán eddig mindig jó lett
Szelephézag állításnál visszafelé kell forgatni, hogy ne emelje ki az auto deco a jobb oldali kipufogó szelepet.
Én elhiszem,hogy motorikusan jó meg hogy sokat melóztál vele ,de ezt nem sokan fizetik meg.Amúgy a te dolgod mennyit kérsz érte,de ennyiért nem lesz egyszerű eladni,főleg igy télen.
lehet sokba van....
de ha egy 50 ezres motorra rákölt az ember 150 ezret akkor sajna az nem 200ezret ér hanem kb 100at
sosem tekertem azt még ki
berúgókarral is lehet forgatni a főtengelyt........
szerintem ha te is annyit szereltél volna mint én biztos tudnád miért ennyi,ja persze nem látszik de sokba van mert mindenhol csak is jó minőségű csapágy van tehát garanciát vállalok rá !
Remélem így már megértesz