Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van teljesen de most 100-ért szerintem nemkapnál még papír nélkül sem sajnos de ha tudsz szoljál
ha gondolod kerék és karbi nélkül is érdekel a dolog mert ezeket meg tudom oldani persze akkor el kéne hoznod
Az a baj,hogy itt az országba nagyon sok embernek el van varázsolva az agya el akarnak kérni egy alap 25-30 éves motorért aminek még papirja sincs 200-300.000ft ot és nem veszik észre hogy ennyiért már papírost is lehet kapni és akkor nincs gond a származásával Mikor én vettem a domim 125.000ft ért vettem 5 évvel ez előtt és motorikusan semmi gondja nem volt.Az első teleszkópba kellett csak szimeringet cserélnem mert az könnyezett.
amugy mennyire tartod? megkérdezhetem
Üdv!
Beszéltem a sráccal, nincs különbség a szűrők között, mindegyik ugyan olyan jó!
messze laksz nagyon. tegnap is azthittem lemegyünk a térképről
elektromos baja van de bivalyerős motorikusan, az a baj nekem kell belőlle a kerék és karbi a többit lehet tovább adom még nemtudom megtartsam e
sajna csak cagivát találtam meg sok rendszámost de rá fizetni nem tudok meg nem is szeretnék főleg egy rendszám nélkülire
de ha elhozod a motorod meg a domit meg csinálom neked és cserélünk
amúgy ti találtok ilyen olcson motort? most komolyan. 600 xr-ek 220-alatt nincsennek és siralmas állapotban vannak és öregek
tényleg érdekel a csere enyém renben van csak szeretnék egy domit ennyi
sajnos drágábban vettem itt blokkot akarnak 110ezerlrt adni , nekem meg több minden kell sajnos
Szerintem egy 100.000 ft ér ha tényleg jó a blokkja.
elcserélném igen
szerinted mennyit ér így kép alapján? mit mondasz rá. a motor szépen jár a dekni nem karcos
mennyiert hoztad?
beindul szépen jár aztán megáll elektromos hiba
Mi a baja a gépnek?
elcserélnéd?
ha nagyon nem szeded szét kapsz érte egy Mtx-et
rendben
ha szédszedem szolok úgyis felrakom ami nemkell
oszt majd irj ha valami
igazábol karburátor,fék első,kerekek lehet a fejidom még meg egy-két aproságot
még nemtudom, lehet kell az asszonynak. beleszeretet