Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van direkt motorra való is,persze biztos drágábban.
Jó ez a ledes technika.
már minden vidit végig néztem min 2.
Nekem van cree ledes lámpám, lithium akksival. Egyetlen power leddel akkorót világít, hogy nem lehet belenézni. Kib...ott messzire ellátni vele.
szinte minden nap nézem hátha van de nem találok engem pl érdekel
szerintem ha tolnál egy számot rád csörögnék azt jól meg beszélnénk
led
sógor vett valami kínai gagyi ledes akkus kicsi kézi lámpát 3500ért
olyan hihetetlen jól világít hogy az beszarás....... változtatható fókusz ha vékony a sugár 500 méterre simán elvilágít
egyszóval nagyon faca, ilyesmi kellene a motorba is
Legyen? Úgy sem érdekel senkit.
valahol meg van még Ladás korszakomból a gyári vfts ralley lámpák legfeljeb jól rá sufnyi tuningolom
neked mennyit érne?holnap ha időben érek lefényképezem és megbeszéljük
mtx -en jó a fény pont elég
Nekem sincs,csak világosban motorozok Dísznek jók ezek a lámpák.
Helló
Van új vidi?
nekem nincs gondom világítással
Nekem is bejön,de éjszakai motorozáshoz kevés. Esetleg érdemes beszerezni ledes lámpát pótvilágításnak,ha valaki terepen sötétben akar motorozni. A Suzuki fórumon BIKER-nek vannak ilyen lámpái,ezek már jól világítanak.
Helló engem érdekelne
hát a kézvédő pl :)
Köszönöm, hogy javítottál. Akkor van helyzetjelző. A 35W az 35W, nem várhat csodát senki tőle. Amúgy a HALO nagyon jól néz ki.
mentem drz-e-vel aminek fosadékabb volt a váltója mint az én majd 80ezret futott xr4-emnek
bár haver szűk 3 ezret futott gépének jobb a váltója
Nekem ilyen van most az xr6-on, de ledobom róla. Ez egy Acerbis DHH Twin.
Nekem Halo van,és kb úgy világít mint a gyári XR lámpa.......szarul.
Viszont van benne helyzetjelző.
Nem csúszkál az, ha aláteszel valami vastag gumiszalagot pluszba, hogy megnöveld a teleszkóp szárának átmérőjét.
Ezek elsősorban usd villákra vannak kitalálva sajnos, ott a felső rész jó vastag.
Szerintem inkább dísz, a fényereje nem fog megvakítani ha szembetalálkozunk. Az a gumis felfogatás meg arra csúszkál amerre jónak találja..de jól néz ki!
Ez a kettő viszont halogén, de nincs helyzetjelző, tehát csak off-road jöhet szóba.
HALO
LMX
Strapabírónak strapabíró, de csak 35W sima izzó van benne.
http://www.polisport.com/motor...
Na még annyi, hogy a DRZ váltója könnyebben jár... szerintem jobb.