Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az mitől függ hogy fényes vagy nem, vagy az xr-eknél mind fényes?
szerintem sok, a szimót meg lehet 100ért árulják de itt a környezetemben 60 ezres a legdrágább amiről tudok(ami max szebb mint az enyém de nem jobb, inkább szarabb)
pl munkatársam is 30ért árulja
160körül (kellő türelemmel) egy jobb rendszám nélküli 600ast is lehet találni
bár én már a rendszám mellett vagyok, csak jobb ha van, igaz kb 100al több mint amelyiken nincs(meg 40a lehúzós átírás ) de utána csak kb 20 pénz a plusz évi költség, ennyit meg megér
88-90-ig adták ki így őket, hogy a hengerfejről 2 különálló leömlőcső jön le. 91-től visszatértek a 2 egybeágazó csőre.
Szia úgy néz ki meg kell válnom a tartalék 600 blokkomtól ha érdekel jelezd gondoltam neked szólok előbb.. később fotókkal felteszem az egészet Apróhirdetésre ...kell a lóvé a kocsira így minden eladó lesz jóformán csak vázat kell szerezned a többi itt megvan szóval gondold meg.....
miért? mi van a leömlővel? milyennek kellene lenni?
fostalicska simokért kérnek 100 szerinted sok 160 az enyémért?
Valakinek kell szívesen megoldom ha ezen fog múlni
semmi, az is kidobott pénz
de úgy vélhetőleg jobban eladható lenne
kreativ vagyok nagyon szívesen meg csinálom az új tulajnak minden kívánságát de én már nem pumpálok bele egy petákot se
szerinted ha még bele pumpálok min. 20 ezret van értelme?
te beteg vagy
tíz simoért nem adnám vazeg
adok érte egy yamaha jog-ot
annyit még megérne, de a szimót már nem adnám oda érte
az a helyzet hogy az az mtx olyan idejétmúlt hogy eladhatatlan, még akkor is ha teljesen jó
esetleg próbálj beletenni tárcsás elsőlábakat akkor már nem lesz annyira ódon
ismerek pár kiscsávót de azok inkább a crossgépeken törik az agyukat a szimó után
cserélhetnél velem
nekem már van annyi motorom hogy alig férek
vicc nélkül ha tudsz valami cserét szólj
azt meg hagynám neked
hát akkor nincs mese meló után mindig bevállalsz pár kanyart a népligetben
ha valakinek kell peca cucc fel szerelném de az se kell senkinek megállt minden mint a hal szeme
nagyon sok mindent hirdetek de semmi nem megy
adj el pár pecabotot, vagy az asszony aranyait
kp-ra találtam én is sok jó motort csak sajna enyém még meg van tehát nincs pénzem másikra
nem rossz csak köze nincs ahhoz amit hirdet
ilyesmire gondoltam
mondjuk köze nincs a super ténéréhez na de kicsi alku után nem lenne rossz
Hát tákolni nem nagyon szoktam
Lehet meg szerzem az nsr és meg csinálom azt rakok egy 350-es blokkot az enyémbe azt ennyi az akkor meg van oldva városi is meg játékos is