Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mondjuk arra jó hogy észre vegyenek?
szia tudsz már valami ár félét?.)
tele vagy motorral azt nem akarsz velem cserélni csak szar kupacokat kinálgatsz
te tényleg egy igazi szekus vagy
ennyi meló után sem tudsz kiszorítani egy motorra valót?
gyorsan zavard el az asszonyt jó messzire
Sziasztok csibészek
Haza értem letelt mára
Hali nem semmi az a bornyúúú
Hali
szépek a kutyák nagyon
Hali
Na mi van lesz csere vagy nem?
sziasztok
lámpa esetleg valakinek?
Jól mutat rajta. Érezni valamilyen különbséget? Én még nem mentem mióta felraktam a Te gyári dobodat. Kinyitom a csapot és ömlik a benga a jobb felső csövön. Nem volt még időm szétszedni a karbit.
ilyen van a haver xl600 gépén
csak annak még benne van a vége
a sünt a szuka amstaff úgy kiborította a bundájából hogy meg sem nyikkant, mondjuk az szinte sosem ugatott
a bull meg nem megy el, egyszer elfelejtettem becsukni a nagykaput, egész éjjel nyitva volt de nem ment ki, egyszer megmagyaráztam neki hogy nem azóta nem
ja el bizony en is pont neztem
Na jó, elég lesz, nem írok többet ebben a témában, azt hiszem nagyon elkanyarodtunk a motoroktól
be bizony.....most valami 18 kutyafaj van a veszely fajta listan
Enyém is szabadon lesz, csak épülő félben van a ház, amíg nem lakom ott, addig megkötöm. Nem szeretném, hogy rendet tegyen a szomszédok udvarában Mindent megfogna ami él, kivéve az embereket. Párszor már eltávolítottam tőle sün tetemeket. Tele volt tüskével a pofája, de szarik rá, akkor is szétrágja, ha ömlik a vére tőle.
enyém szabadon van, és nem érdekli a motor max akkor ha rápöfög a kipufogó akkor arrébb megy egy kicsit
csak a lovakat nem kedveli
szörnyen nyugodt egy jószág
kis korában kb 3 hétig tartott mire megtanítottam vele hogy ugassa már meg a postást
most már ugat mindenkit, már ha nem alszik
van mellette egy beagle az a jelző eb, az éberebb 100x
Be akarták tiltani a pitbullt?
Jóformán alig találni tiszta vérvonalú pitet mára már.
gazdatol is fugg hogy van nevelve....teny hogy a vereben is benne van.....kaukazusi is tud hulye lenni.....nalunk most beakartak tiltani a pitbullt de vegul csak veszelyes fajok koze tettek mint a kaukazusit....hulye faszok
És szereti a motorokat? Az enyém akkor elmebeteg lesz, ha csak közelítek a géphez. Már akkor feszült, ha a műhelyajtó irányába veszem az utat. Ha meg hozzányúlok a motorhoz, akkor el akarja tépni a láncot.
mar nem is tudom de ugy 10 honapos koraig 3x kapott vagy 6 honapos koraig mar nem emlekszek....most 19 honapos es kb 1 honapja kap mar csak 1x....miota felnot tapra alltunk at....hetvegen megyek vele kutyakiallitasra
na csak itt minálunk milyen pit állomány volt? (mostani helyzetet nem ismerem)
idegbeteg volt 10ből9