Jól mutat rajta. Érezni valamilyen különbséget? Én még nem mentem mióta felraktam a Te gyári dobodat. Kinyitom a csapot és ömlik a benga a jobb felső csövön. Nem volt még időm szétszedni a karbit.
a sünt a szuka amstaff úgy kiborította a bundájából hogy meg sem nyikkant, mondjuk az szinte sosem ugatott
a bull meg nem megy el, egyszer elfelejtettem becsukni a nagykaput, egész éjjel nyitva volt de nem ment ki, egyszer megmagyaráztam neki hogy nem azóta nem
Enyém is szabadon lesz, csak épülő félben van a ház, amíg nem lakom ott, addig megkötöm. Nem szeretném, hogy rendet tegyen a szomszédok udvarában Mindent megfogna ami él, kivéve az embereket. Párszor már eltávolítottam tőle sün tetemeket. Tele volt tüskével a pofája, de szarik rá, akkor is szétrágja, ha ömlik a vére tőle.
enyém szabadon van, és nem érdekli a motor max akkor ha rápöfög a kipufogó akkor arrébb megy egy kicsit
csak a lovakat nem kedveli
szörnyen nyugodt egy jószág
kis korában kb 3 hétig tartott mire megtanítottam vele hogy ugassa már meg a postást
most már ugat mindenkit, már ha nem alszik
van mellette egy beagle az a jelző eb, az éberebb 100x
gazdatol is fugg hogy van nevelve....teny hogy a vereben is benne van.....kaukazusi is tud hulye lenni.....nalunk most beakartak tiltani a pitbullt de vegul csak veszelyes fajok koze tettek mint a kaukazusit....hulye faszok
És szereti a motorokat? Az enyém akkor elmebeteg lesz, ha csak közelítek a géphez. Már akkor feszült, ha a műhelyajtó irányába veszem az utat. Ha meg hozzányúlok a motorhoz, akkor el akarja tépni a láncot.
mar nem is tudom de ugy 10 honapos koraig 3x kapott vagy 6 honapos koraig mar nem emlekszek....most 19 honapos es kb 1 honapja kap mar csak 1x....miota felnot tapra alltunk at....hetvegen megyek vele kutyakiallitasra
gyorsan zavard el az asszonyt jó messzire
Haza értem letelt mára
szépek a kutyák nagyon
Na mi van lesz csere vagy nem?
lámpa esetleg valakinek?
csak annak még benne van a vége
a bull meg nem megy el, egyszer elfelejtettem becsukni a nagykaput, egész éjjel nyitva volt de nem ment ki, egyszer megmagyaráztam neki hogy nem azóta nem
csak a lovakat nem kedveli
szörnyen nyugodt egy jószág
kis korában kb 3 hétig tartott mire megtanítottam vele hogy ugassa már meg a postást
most már ugat mindenkit, már ha nem alszik
van mellette egy beagle az a jelző eb, az éberebb 100x
Jóformán alig találni tiszta vérvonalú pitet mára már.
idegbeteg volt 10ből9