Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azért hülye egy kutya, mert pit, vagy pit vérvonal van benne, ez így butaság. Hanem felelőtlen szaporítótól (nem tenyésztőtől) van, aki nem szelektálja a tenyésztésre szánt kutyákat. Ami van azzal dolgozik, aztán sorra jönnek ki a keze alól a labilis idegrendszerű kutyák. De ez nem kifejezetten fajta kérdése.
a szuka innen származott
az öregapja az amstaff könyv címlapján van
Kifejlett kutyának 1x elég naponta. Pici kölyöknek minél többször, akár 4x is. Aztán ahogy nő, fokozatosan csökkenteni lehet. Az enyémek úgy zabálnak, hogy megennének engem is, ha zsákban tennének eléjük
volt benne egy kis pit vérvonal
de végülis nem lett volna ez baj, csak egyszer olyan csúnyán rámordult a gyerekre (nem tudom mit csinált vele) hogy nagyon nem tetszett, 2 nap múlva ment a háztól

a mostani bull meg olyan hogy ha átkötöm egy gumipókkal(vagy akár ráteszem a hátára, akkor megvárja míg leveszem róla addig meg sem moccan
egyszer teszteltem, átkötöttem aztán ott állt másfél órát, de közben aludt........ nagyon állat egy állat
azt meg hogy?.....en mar csak este adok neki enni mert mar 80kg es nem akarom hogy tobb legyen.....amigy 2x kapott max 2 het volt 15kg-bol
torzskonyves az a biztos vagy torzskonyves szuloktol
Miért mi a gond vele? Kibukott rajta valami más fajta?
Az nem is sok. Nekem az öreg szuka meg az egy éves kölyke együtt simán bevág 35-40kg-ot egy hónapban.
ha kihal a mostani kutya garnitúra, akkor csak amstaff lesz
de valami rendes helyről, mert az egyikkel befürödtem
ja meg persze ha kutyakra van butitva.....18kg zsak kb 1 honap
ha teszek szeges nyakorvet a nyakaba akkor nem
Én nem szeretném etetni. Többe kerülne, mint magamat ellátni
Nekem egy fajta létezik. Amstaff.
eladó jó állapotban lévő Forma gt túra-túraenduró csizmám 44 méretben csere esetleg krossz csizmára se csak jó állapotban lévőre
mennyit eszik ez a jószág?
amúgy egy képzett pit simán kiszedné a bundájából
Szép. De ez most mi? Borjú?
szeret buzerakodni
Érzi a kutyád a nőstény szagot
ja kutyas temahoz kicsit vissza terve ha megengeditek tegnap nem tudtam kepet feltenni mert laptopon irtam
hát ami kerreg vazzeg
indulj el az akkutól a vastag vezetéken aztán megtalálod egész közel hozzá
az merre találom?
Hali. Felvettelek facebunkón, nézd meg a kutyákat.
Az inditó relédet nézd meg,lehet az van beégve.
no majd valamit mukodok....koszi mindenkinek
Szevasztok! Xl-nél az öninditó néha csak üresen kerreg,néha pedig olyan mintha nem kapna áramot és nem csinál semmit,mi lehet a gond?