Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Most értem haza meg lestem egy cagivát
valószínű ez a rossz:
na majd erre vissza terunk tavaszal mikor mukodni fog a gep
nem is mondtam,hogy gond lenne
az elsö lámpával semmi (bajom) de a többi:) káosz
A műszerfal világítása + a hátsó lámpa elvileg a fesszabályzó egyenirányítóról megy, ami a fejidom mögött van. Nekem is azt csinálta, hogy alapjáraton volt világítás hátul rendesen, gázadáskor meg elhalványodott. Aztán kicseréltem a kondenzátort, utána meg kibaszta az izzót. Szóval ez az egység rossz valószínű. Az ülés alatti váltóáramú szabályozó elvileg csak az első lámpáért felelős.
ha jól megcsinálja kérje meg az árát .... nincs ezzel gond
ja egy kicsit
aha én is 13at hallottam valakitől,nekem egy cimbi csinálja , ő 10-11et mondott nekem
15 volt nekem xlre postával mindennel ..ha ez segit támpontnak.. azóta sincs bajom vele
nekem csak a visszajelzö lámpáknál csinálta ezt de amióta xresitettem a műszer falat nem is világit semmi .D majd télen vacakolok vele
húha akkor vannak elvonási tünetek gondolom
teli az sehogy...mar nem ultem motoron julius vege ota es mar akkor tudtam hogy tavasszal fog csak ujra menni a gep...vagyis bizok benne hogy addigra kesz lesz
ja értem :S
hogy lesz így téli csapatás a hóba?
nekem most olyat csinal hogy nem vilagit allando erosseggel a lampa...ha gazt huzok elhalvanyul ha jool emlekszek
meg csak ugy ahogy allt....nincs most penz ra
Például kibassza az izzókat állandóan. Nálam a vezetékek is füstöltek régen, mikor elszállt. Széthúztam a csatlakozókat a szabályzóról, mielőtt még lángra kapott volna a gép.
Az egyhengeres az is, de a 250-es kéthengeres p20 p21 az állat. Sokan meghaltak velük régen. Nagyon mentek.
ezért olyan max 150 ezret adnék, 800ért már elég komoly fesztiválozó v2 lehet venni
hogy áll a gép amúgy?
lehet...nem ertek hozza
hát ez ugyanaz, csak akku nincs, így azt nem tölti,de a világításra is 12 volt kell.