Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló. Ezt jól megcsináltad. De kíváncsi vagyok, hogy a belső tartók meddig fogják bírni. Mert nálam azok szoktak eltörni ezek után. Ha jól látom ez Ufo. Ha esetleg azzal kapcsolatosan is van ilyen faca ötleted azt kíváncsian várom mert azt eddig nem tudtam jól orvosolni.
A váltó milyen állapotú? Passzol mindegyik évjáratba?
Ha valakinek kell valami jelezze
Egy két felesleges cumóm
Na, ahogy javasoltad, beszereztem egy XL órát az XR-re. Ma délután kiéltem a barkács szenvedélyem és összeütöttem hozzá egy konzolt savállóból. Még gumibakokat is csináltam.
hideg van, majd lefagyott a tököm
ez a susogós jogging kevés már ilyenkor
az alap hogy generalos hisz tudod a emberek csak megkimelt gepeket adnak el en csak akkor hiszem el a felujitast hogy ha alkatreszeket megmutatjak....haver is ugy adta el a rm250-net hogy minden cserelt alkatresze megvolt mondjuk nem ment neki mert valami gond volt a hengerrel es feszt megette a dugot de 1500-ert eladta
Okvetlen,közlöm ha válaszol,de szerintem nem fog
pedig finom voltam és nőies
Jó fázást!
Én megyek fát ültetni
na az ebéd megvolt kicsit zümmögök a határban.....
fogyjon már ki a benzin a tankból
nagyon erős a karom
szerintem simán el tudom törni azt a hatos csavart
gondolom összeállt a spiáter a vas csavarral
inkább kiékelem valamivel, az összképen már nem fog rontani
Csak erőkar kérdése
Na,nem bírtam ki ,felhívtam
Teljesen normális gyerek,elbaszta a hirdetést.
Van egy kawája is és azt is hirdeti ,kijelölte a szöveget és a hondához is azt rakta vagy mi,meg,hogy egy emil címről csak egy hirdetést tud felrakni.Valami ilyesmit mondott.
Már féltem,hogy valaki tényleg ennyire hüjjjjje
De mondom normálisnak tűnt az ember mondta,hogy leveszi ha hazaér mert ez így valóban vicces
már csak az egyik belső távtartón lévő csavarral kellene valamit kezdeni mert egyszer kitekeredett félig és úgy maradt..... se ki se be
még az ütvecsavarozó sem tudja megmoccantani
aztán rezeg
Grat ini, jó lett! Már csak a teszt kell!
hát igen 250et költött rá és 220ért adja
jó eséllyel egy gyűrűt cserélt benne, és(ismét) megpasztázta a régi tömítéseket
van egy xr4 em eladó 5000km van benne, nem érdekel? teljesen fel van újítva
még egy plusz olajozó is van benne ami hidegen külön sprickeli az olajat a henger falára hogy ne kopjon amíg hideg
Öööööö ..............háát .........elég masszív lett
Viccet félretéve ,fasza
Szép ez a vezmű láncos 2t!
Majdnem minden motort eladás elött újitanak fel!
(Vagy nem)
Ha válaszol ugye berakod nekünk?! ,
Mostanában nézegetem a 2T krossz gépeket és láss csodát mindet most újították fel , !
ha lenne házam nem is tennék mást garázsba teljesitményben egy ekkora radiátor árb húzós lenne és ez még minimum 10 mig a mai radiátorok 3-5 év max azt lukad az anyag sporolás miatt
már visszapakoltam eredetibe
általában évente 1-2x kellene
idén 1x kellett volna
vannak olyan helyzetek ahol jól esne 10 centivel alacsonyabb
pl legutóbb majdnem beleestem egy vízmosásba mert csak lábujjhegyen tartottam a gépet és kb 5 centi kellett volna hogy leérjen a másik láb
Azt nem értem Ini,hogy te miért ültetted le az XR-t mikor kb 190 cm magas vagy