Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tegnapi Pannónia témához!

http://www.jofogas.hu/tolna/Pa...
en olyan toltesre gondoltam ami tolti az aksit
vannak elvetemültek :D
nemtudom hogy te linkelted a videot vagy azt már utánna találtam neten vagy arról vagy egy másik turbós xt ről,hogy a csávóka 1kerekezget vele meg kapar neki összevissza mindenhol,de ott valami 120lóerő környékéről beszélt a csávó mondta hogy kuplung meg mindent ugye át kellett alakítani,vagyhát valami másik motorét tette bele,a gyári teljesítményre méretezett az első nagy gáznál lefüstölt volna...:D
végülis igaz, és tigernek igaza van ,turbót valóban nem talál az xr en :D
párhete tettem is be egy turbós xt-t
csak a hondás önérzet figyelmen kívül hagyta
Hát a turbófeltöltés is töltés Egy hengeresen pláne jó ötlet lenne
mér milyen töltés van még a motorodon ?
ja hogy olyan toltes .....en masra gondoltam
lehet nem esik szét de attól még a futóműve olyan amilyen
nem mondom hogy fos, de majdnem
egyik ismerősnek is van(oldalkocsis) de nekem nem kellene még ingyen sem, ha használni kellene
mail ment
ha nincs töltés akkor a motor se menne,hát valamiből elő kell állítani azt a villamos energiát,főleg hogy akku sincs
hat XR-en nincs toltes szerintem.....csak azert kerdem mer ha talalkoznek vele tudjam mi a szitu
mérjél egy tőltést
mik a tunetek ha elmegy a fesz.szabalyzo?
konkrétan nem tudom
mennyiért teker?(csak kiv vok, nekem is ismerős csinálja elég jó áron)
ha tekercselni kell van rá emberem
tudtam,hogy jó lesz
nekem is ez volt uj aksit tettem de nem a gyárit 1 év után forrni kezdett az aksi azóta sincs töltése a gépnek egyenlőre nem is foglalkozom vele .. de többet nem is veszek ilyen szar aksit
jó bizony
szombaton kimentem huligánkodni kicsit, csapattam egy jó másfél órát,el is fáradtam elég rendesen,pólómból csavarni lehetett a vizet
csimma jól üzemelt,kényelmes,menet közbe észre se veszi az ember hogy ott van,jobb mint a W2 volt
Szia
Na mizus jó a csima?
Szia
Szerintem sok az elszállt agyú ember
Ezért is nem tudom én se elcserélni a motorom
Olyan árakat kérnek papír nélküli motorokért,hogy az már fáj
hát nemtudom, nekem se gagyi akku volt benne,hanem márkás,mégis meghalt,és ha a kínai akku a baja ezeknek a hibáknak, más márkánál mértnem vállt ki ilyen gondot?
900rr eknek 2000es éjváratik köztudott szériahibája volt a túlmelegedő és leégő fesszab,kevés volt nekik a hűtés,2000től már hűtőbordásra csinálták
cbr 1000rr 04-05 ös széria szintén típushibája a generátor meghalása, szerintem itt alulméretezték a szigetelést,túlmelegszik átég a szigetelés leég a generátor,ez szintén gyári szériahibája, garanciába cserélték is őket anno mikor előjött ez a nyűg.
szóval nem kell mind a kínaiakra kenni
peace
Nem kétlem az említett mester nagyságát ,ismerek én is átépített 20-ast ami patent.
Én a gyári pancsikról beszélek,ebben is van vape meg mifaszom de úgy meg már nem orig
Szóval mitől ennyi?