igazándiból egyik sem faca egy távoli helyen.......
pl nigériában gondolom nemigen van cdi vagy hajtókar vagy akár váltótengely csere lehetőség
és nem is kell ilyen messzire menni mert bulgáriában egy belő vásárlás is szinte lehetetlen feladat
ámmen :D 900as cbr emen fesszab 2szer meghalt, 1000es cbr en generátor egyszer ... csak igazolni tudom a tényállást,na de azért szeretjük a hondákat, más márkánál is vannak ám tipushibák
a ténéré fesszab hibás szokott lenni, de ott csak világítani kell és nem is tűzforró
sajna nem gerjesztőtekercsesek így nem tud mást tenni a fesszab csak elfűteni a fölös áramot
A srác szépen szétvágta a dobozt s azt látta,hogy ellenállások lábai elváltak.Visszaforrasztotta és kinyomta szilikonnal
Amúgy ez Honda hiba a Transalp és az Africa Twin is tudja.
érdekes ez a domi cdi hiba, olyasmi lehet mint az xt fesszab
van amelyik elmegy 100 évet de egy csomó nem
ennek a majdnem jó cdi-nek az a baja hogy alapjárat nem az igazi, de fordulaton megy
hogy én mennyire utálom azt a kiskunhalast, ha oda kell menni akkor a kórházba kell........
a napvilágot is ott láttam meg de erre nem emlékszem pontosan
Nem tudjátok, hogy milyen csavar van az olajszűrő dekninél? Milyen hosszú és mi a neve ezeknek a csavaroknak? (nem végig menetesek és a fejnél vastagabb, mint a menetes résznél)
Papíron Halason lakom, de amúgy Kisszálláson. De én is Pestre járok egyetemre meló mellett. Elvitték a ktm-et, meg is sirattam. Most ez van helyette! Habár egy lc4 640E-re fáj a fogam. De talán hamarosan összejön. Apropó most vett haver egy ugyanilyen xt-t, csak az tárcsás hátul is. Nekem picit kevés volt a 45ló. Nem ugrott eléggé. Milyen Józsinál is találkoztunk?
pl nigériában gondolom nemigen van cdi vagy hajtókar vagy akár váltótengely csere lehetőség
és nem is kell ilyen messzire menni mert bulgáriában egy belő vásárlás is szinte lehetetlen feladat
Most voltam befizetni a nevezési díjat a hétégi Enduró versenyre
Képek lesznek! Devilke88 és én megyünk
http://loco4x4.uw.hu/
sajna nem gerjesztőtekercsesek így nem tud mást tenni a fesszab csak elfűteni a fölös áramot
CDI,Generátor,fesszabályzó
De azért szeretjük őket
Amúgy ez Honda hiba
annyiért odaadom én is az enyémet,és annak jó a váltója
van amelyik elmegy 100 évet de egy csomó nem
ennek a majdnem jó cdi-nek az a baja hogy alapjárat nem az igazi, de fordulaton megy
a napvilágot is ott láttam meg de erre nem emlékszem pontosan
Nem tudjátok, hogy milyen csavar van az olajszűrő dekninél? Milyen hosszú és mi a neve ezeknek a csavaroknak? (nem végig menetesek és a fejnél vastagabb, mint a menetes résznél)
Ezt meg lehet hegesztetni, aztán marógépen egybe kell dolgozni a zárósíkkal.