Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat vigyazni kell nagyon.....ha lesz is papiros motorom ritkan fogok csak rendes uton menni
Mi van itt mindenki éjeli bagoly ?
Igen a kedvence vitte a másvilágra:s
Szelek szárnyán motorozik és békével távozik,nyugodj békében kedves rendes motoros
Na lehet erdekelne csak szlovakiaban lakok es nemtom meg e erne postaval
reszvetem.....motor balesetben ha szabad kerdezni?
Sziasztok barátaim. Ma délután elhunyt egyik xr-es sporttársunk, nyugodjon békében!
Sziasztok csibészek
Ma nem keveset mentem
ott nálam nincs. a rugóstag amibe belemegy, abba van van csapágy. azt ki is akartam szedni de nem akart kijönni.
ami a kutyacsontban van, már ha van, nem tudom melyik gépet alakítod
melyik csapágyra gondolsz?
1000pinz
ha a csapágyat kiszeded és nehezen jönne ki akkor tedd be a belső csapot és úgy üsd ki
én elkúrtam mert anélkül ütlegeltem és szorult
nekem szerintem azért nem tört még el a belső felfogatás mert 28as kormányhoz való és valami műanyaggal van kitámasztva és mozog
ez szerintem párszáz ft lehet
legszuro mennyi?
Nekem erről más a véleményem, bár lehet én rakom túl sűrűn lapjára. Még egyszer ilyent nem veszek 10-11 ezerért. Acerbist fogom most letesztelni.
Hétfőn jön a kilóméteróra spirál, remélem jól fog szuperálni.
Meg előztél.
Nem tudom mire gondolsz. Amikor a belső távtartó bilincs anyaga eltörik. Nálam vasárnap tört el utoljára.
A kutyacsontot elvittem a szakihoz csak sajna pont elutazik és csak hétfőre mondta, hogy elkészíti. 9 mm-el lesz hosszabb és az 5 cm-t csökkent az ülésmagasításon. Legalábbis a számítások szerint. De majd kiderül, ha elkészül és vissza lesz téve. Mert le lett mérve még a módosítás előtt.
a léptetővillák jók, a többi része elég gatya
en egy kicsit mas felfogatast csinaltam de fasza
nekem is ez a ufo van de semmi gondom a felfogatasokkal....habar egyszer volt de ott en voltam a fasz mert tul teptem a csavart es beleszakadt de rendeltem hozza igy meg van egy tartaleknak
ötletem már van erre is
van ez a csavaros gumis belsejű fém csőbilincs
amivel gázcsöveket vízcsöveket tesznek a falra