Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adatlapomon kinn van de leírom:
Kovács Ádám
vegyél már fel facén vagy fel veszlek én ha mondasz nevet
itt vagy ?
http://youtu.be/lOCDfy46mbU ezt a videót figyelmesen nézd végig...
milyen karbid van képet tegyél fel rola
Szerintetek a 2. karbinak mikor kellene kapcsolni?
Mert ha rögtön húzza akkor lehörög mert sokat kap, ha meg későn akkor elmegy az ereje....
jó felvétel de az a kopasz állat?
Sziasztok csibészek
na csak ez motoros....kicsit bonyolultabb
na akkor egy karbipucolas kellett neki
Sziasztok!
Szétszedtem a karbicsekeket megtisztítottam, az egyiknek víz volt az aljában meg a fuvókákat is tűvel kitakarítgattam, beállítottam a levegőt 1,5tekerésre és a 2.karbi kapcsolásán is állítottam először túl sokat és lehörgött ha odahúztam aztán visszább vettem így már majdnem jó lett, majd holnap belövöm rendesen. Ahogy észrevettem már most erősebbnek tűnik a gépezet.
Köszönöm a tippeket.

Üdv.: K. Ádám /Honda XL600R/
pill és teszek fel valait ezzel kapcsoltban:P
Én is olyan két tankokat szoktam elprüngyögni,mert dolgozni nem nagyon szeretek
én olyan sokat mondjuk nem vágtam vele,az tény hogy az egész napos rezgés betehet :D
de rövid távon jó móka :D
nem olyan jó móka
sok éve már annak hogy egyszer egész nap vagdostam, aztán estére egy pohár vizet nem tudtam felemelni, nem volt izomláz vagy ilyesmi hanem a sok rezgés bebaszott, másnapra semmi hiba nem volt
most tavasszal okosabb voltam napi 1-2 tank volt a maximum
időm volt, pihenni meg szeretek
jaa értem,nekünk egy stihl van,3.5kw os úgy emlékszem,azzal nagyon lehet aprítani :D jó móka :D
havernak volt cagivaja 125-os de hogy milyen azt nemtom....valami arizona vagy mi ....dicserte nagyon semmi baja nem volt
brutaal
nem tudsz valami oldalt ahol meg tudnám mustrálni nagy képekben?
végül is nem is rossz mert nincs ára pedig szerintem van olyan jó mint a Honda bár lehet tévedek de haver nyüstöli 14-éve
na én megyek alvadni holnap meg telefonálok mert találtam két cagivát
haver fűkaszában vett ilyen x-motorost
majdnem felét eszi mint a másik

X-torq 235

Nem olyan nagy durranás de itthonra jó
csak nem egy román koppincs stihl husqvarnának állcázva 15ezerért a vasárnapi piacról ?:D vagy mi ez?XD