Sziasztok VTR-esek! Hátha kell valakinek. Van pár gyári méretű (16) első lánckerekem (JT) és 42-es (asszem 40-es a gyári nektek) hátsó áttétel rövidítéshez. Mind makulátlan, pár 100km-t futott, 1000km egyikben sincs. Bolti ár 60%-áért megválnék tőlük.
Van egy picit többet futott első 16os gyári is kicsit olcsóbban.
Hello Szeretnék venni egy spord dobot a vtremre! Na most van választék dögivel! arow, leo vince, remus, stb... Ki mit ajánlana hogy szép maradjon a hangja? :D
Gondolom nem túl aktuális már.. de nekem is volt ilyen sőt az egész kijelző (2005-ös) is elment majd visszajött, de csak annyi volt a baja hogy az akkumulátor saru csavarja ki volt lazulva.
Mennyi az az ennyire?
Mindegyik motor eszi az olajat. A V2-k talán kicsit jobban. 6000 alatt megeszik 1 litert még ne szarjál be! Azon is sok múlik hogy használod.
Sziasztok!
Minden indulás előtt ránézek az olajszintre és most azt vettem észre, hogy lényegesen kevesebb van, mint az előző motorozás előtt. Ennyire "enné" az olajat?
Van egy picit többet futott első 16os gyári is kicsit olcsóbban.
Yoshimura
Akrapovic
Moriwaki /Sato
Ezeknek van a legeslegjobb hangja (is).
Személyszerint a Leopincsit is kedveltem...
vtrsphonda@gmail.com
Amennyiben szükséged van rá, 10.000 + posta!
Valaki nem bont sp-t?
Sajnos sokminden kellene!lehet az is hogy eladom így ahogy van!
Én nem vettem észre mást.
Nem olyan finom a váltó, ennyi.
Ez meg 15w50 Motul 5100
70/6321-829
Mindegyik motor eszi az olajat. A V2-k talán kicsit jobban. 6000 alatt megeszik 1 litert még ne szarjál be! Azon is sok múlik hogy használod.
Minden indulás előtt ránézek az olajszintre és most azt vettem észre, hogy lényegesen kevesebb van, mint az előző motorozás előtt. Ennyire "enné" az olajat?
A blokkban lévő jeladó a szar! Csere.
Váltó fogaskerékről veszi a jelet.