Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Ákos! Az első villa, már nem eladó hirdettem egy időbe alkatrészenként a motort de nem keresték ezért ugy döntöttem hogy nem szedem szét csak egybe adom el .
Szia Ákos vgyok! Első villa menyibe kerülni? előre is köszönöm ha vissza írsz!
Sziasztok! Nekem kéne egy ns-1 első villa ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném illetve hogy ha nincs ns 1 villa akkor milyen más tipusé lenne jó hozzá. Segitségeteket előre is köszönöm
Sziasztok eladó egy honda ns-1/80ccm blokk láttam itt a fórumon 45000-ert ugy hogy nem volt rajta henger+hengerfj de én kompletten oda adom 40-ért
Hali Van eladó fejidomom,faridomom és ülésem ha valakit érdekel az idomokon aprób heggesztéseket kell elvégezni!
Hello! Ha jól tudom van neked hengered meg hengerfejed az ns-1 hez valószinű hogy érdekelne és hoyg milyen állapotba van. Le tudnád nekem irni? Köszi.
heló megkaptam az üzit és válaszoltam is rá
Érdekel igen. Elvileg kaptál egy üzenetet...
heló nekem van ns50 hátsó villám ha érdekel
Hali
szereztünk egy NS1-et, csak annyi a gáz, hogy nincs gyújtása.. :D
ha tudnátok valahol Szolnok közelében írjatok, köszi :D
A gyerek vagy a moci?
Üdv,

NS50-es hátsó lengővillát keresek megvételre.
110.000Ft
Eladó a képen látható honda ujj dugattyúval fúrva és minden porcikája felujjitva homokszórva és porfestve!
Megoldottam, a következő volt a probléma: Előző tulaj rosszul állította be a gyújtást. (Korai... Egyébként hogy kell beállítani? Mert én se tudom csak úgy sejtésre...) És BR5ES gyertyákat vettem.. Aztán meg BR9ES kéne, mert csak elolvastam az infot... Ja és normális, hogy a levegőcsavart tökig be kell csavarnom?
http://imageshack.us/f/827/p11...

Na, mi a véleményetek erről a rusnyaságról? 3 napja raktam bele. Előző is hasonló volt, de az ennyire nem égett meg... Még érdekes, hogyha belerakok egy másik gyertyát újra megy. (Mert egyébként nagyon lepkefing a moci, csak amikor újat kap hirtelen egyből megy.) És menet közben, ha nagyon hajtom, akkor utána elmegy belőle az erő, és a hőfokmérő felugrik az egekbe, azthiszem ez a gyertya okozza, ugyanis párszor eljátszotta velem ezt ez a gyertya, kb 3 alkalommal, és mindig a mellette lévő hőfokmérő kb teljesen a hotra ugrik.

Ja, és szerintem nem bele való a CDI, de nem vagyok benne biztos. Ésss még az van, hogy több szikrát ad, mivel hallani lehet, ha kicsit lejjebb húzom a gyertyapipát, hogy kicsit sokat kattog...
Megkaptad a mailem? Mert még nem kaptam választ.
Írtam!
Hali! Itt az e-mail cimem zozozolo@freemail.hu ezen megtudunk beszélni mindent!
zoló!
Érdekelne a faridom, az üléssel és lámpával együtt! Nem találom az emailed, itt az enyém : tamasitibor95@citromail.hu
Köszi!
Külön csak a féknyerget mennyiért adnád illetve hol van helyileg és pl egy kép is jo lenne hogy lássam hogy egyátalán jo e nekem:) ( ac08 as 89 es nsr 50 em van)
Cső nincs vasam nem is volt!
Szia Zoló nekem az ülés végén lévő fogó vas kellene igaz nem látom a képen de azért meg kérdem hátha van ha van létszi irj hogy mi lenne az ára köszi
Hello! a blokkot nem bontom szét azt csak egybe adom el!