Hello Ákos! Az első villa, már nem eladó hirdettem egy időbe alkatrészenként a motort de nem keresték ezért ugy döntöttem hogy nem szedem szét csak egybe adom el .
Sziasztok! Nekem kéne egy ns-1 első villa ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném illetve hogy ha nincs ns 1 villa akkor milyen más tipusé lenne jó hozzá. Segitségeteket előre is köszönöm
Megoldottam, a következő volt a probléma: Előző tulaj rosszul állította be a gyújtást. (Korai... Egyébként hogy kell beállítani? Mert én se tudom csak úgy sejtésre...) És BR5ES gyertyákat vettem.. Aztán meg BR9ES kéne, mert csak elolvastam az infot... Ja és normális, hogy a levegőcsavart tökig be kell csavarnom?
Na, mi a véleményetek erről a rusnyaságról? 3 napja raktam bele. Előző is hasonló volt, de az ennyire nem égett meg... Még érdekes, hogyha belerakok egy másik gyertyát újra megy. (Mert egyébként nagyon lepkefing a moci, csak amikor újat kap hirtelen egyből megy.) És menet közben, ha nagyon hajtom, akkor utána elmegy belőle az erő, és a hőfokmérő felugrik az egekbe, azthiszem ez a gyertya okozza, ugyanis párszor eljátszotta velem ezt ez a gyertya, kb 3 alkalommal, és mindig a mellette lévő hőfokmérő kb teljesen a hotra ugrik.
Ja, és szerintem nem bele való a CDI, de nem vagyok benne biztos. Ésss még az van, hogy több szikrát ad, mivel hallani lehet, ha kicsit lejjebb húzom a gyertyapipát, hogy kicsit sokat kattog...
Külön csak a féknyerget mennyiért adnád illetve hol van helyileg és pl egy kép is jo lenne hogy lássam hogy egyátalán jo e nekem:) ( ac08 as 89 es nsr 50 em van)
szereztünk egy NS1-et, csak annyi a gáz, hogy nincs gyújtása.. :D
ha tudnátok valahol Szolnok közelében írjatok, köszi :D
NS50-es hátsó lengővillát keresek megvételre.
Na, mi a véleményetek erről a rusnyaságról? 3 napja raktam bele. Előző is hasonló volt, de az ennyire nem égett meg... Még érdekes, hogyha belerakok egy másik gyertyát újra megy. (Mert egyébként nagyon lepkefing a moci, csak amikor újat kap hirtelen egyből megy.) És menet közben, ha nagyon hajtom, akkor utána elmegy belőle az erő, és a hőfokmérő felugrik az egekbe, azthiszem ez a gyertya okozza, ugyanis párszor eljátszotta velem ezt ez a gyertya, kb 3 alkalommal, és mindig a mellette lévő hőfokmérő kb teljesen a hotra ugrik.
Ja, és szerintem nem bele való a CDI, de nem vagyok benne biztos. Ésss még az van, hogy több szikrát ad, mivel hallani lehet, ha kicsit lejjebb húzom a gyertyapipát, hogy kicsit sokat kattog...
Érdekelne a faridom, az üléssel és lámpával együtt! Nem találom az emailed, itt az enyém : tamasitibor95@citromail.hu
Köszi!